malla Publicat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2006 Va rog sa imi spuneti, deoarece nu mai retin, pana la ce varsta se da la bb vigantol si calciu? Nu mai imi aduc aminte, dar cred ca pana la un an. Multumesc mult de raspunsuri. Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Mie pediatra mi-a zis de Vigantol ca se da pana la 2 ani neintrerupt. Cred ca si calciul la fel, ca doar se completeaza unul pe celalalt. Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 8 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunt_mamica Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 si mie mi-a zis pediatra ca tot pana la un an....iar de la 1 an se da din septembrie pana in martie...pan la 7 ani!ca 10 zile pe luna iar vigantolul zilnic ...dar nu stiu dozele[;)] ilinca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinamh Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 noua ni l-a dat pana la un an. apoi nu ne-a mai zis nimic. Cristina Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS"> Andrei si Iris Nazdravani de august-septembrie 2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristinutza Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 stiam doar de vigantol ca tebuie la toti copiii, indiferent. cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micalondra Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Vigantol 2 picaturi zilnic, iar dupa un an doar toamna, iarna si primavara, pana pe la 2 ani zice doctora noastra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_1976 Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Depinde de regiunea unde locuiti.In Suedia fiind o tara nordica se da 2 ani.Calciu insa nu se recomanda aici,se presupune ca laptele contine suficient. Mariana [gravi] 15+ id="purple"> mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgi75 Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Eu i-am dat Vigantol pana la 2 ani iar calciu o singura data cand era micutza.Asa stiu si eu ca daca bebele bea 500 ml lapte pe zi e suficient pentru calciu. Dupa 2 ani dr ne-a spus sa-i dam Vigantol numai in lunile cu litera "R". Asa ca te Adinellaid="red"> ca mi-ai adus aminte ca trebuie sa incep sa-i dau ca suntem in septembrie.Sa-l sun pe dr sa vedem ce doza.id="navy">id="Comic Sans MS"> Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS"> Georgiana-mami de Stefania id="Script MT Bold">id="size1">id="blue"> POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Am uitat sa precizez de calciu, ii dau cate 10 ml/10 zile pe luna doar. Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 8 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapunzel Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 Vigantolul se da de la virsta de o saptamina pina la 2 ani permanent cite 1-2 pic/zi ( adica 500-1000 UI/zi vitamina D), apoi pina la 7 ani in lunile cu "r". Copiii care beau minim 400 ml lapte/zi nu au nevoie de supliment de calciu. Rapunzel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.