Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pana la ce varsta se da Vigantol si Calciu?

Recommended Posts

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi am luat initial Viagntol 3 pic/zi si dupa 4 luni am schimbat cu Vigantoletten 1000 (se absoarbe mai bine). La D3 injectabil s-a renuntat tocmai din cauza ca era mai prost tolerat si avea anumite efete adverse (tineti cont ca e doza-soc, parca de 200000 UI, si nu se administreaza acum decat in anumite cazuri, cand e neaparat nevoie).

Ca pana la un an nu i-am dat - daca bb nu are lipsa de Ca dovedita prin analize nu e necesar, din contra...

Toate astea le-am avut gratis, pe reteta de la dr de familie.

Apoi dupa un an doar in lunile cu R i-am dat Vigantoletten. Si de la 2 ani 15 zile pe luna Ca, 10 ml + Vigantoletten in lunile cu R (si toata distractia asta panala 5 ani).

Dar toata schema de tratament o urmam la sfatul pediatrului.

19 +

Distribuie pe alte site-uri

Mie la prima vizita cand a venit dr. acasa pe la 8 zile m-a adus si o sticluta cu vigantoel sa ii dau din ziua a 10-a, si in continuare mia spus ca trebuie sa il cumpar.

Am inteles ca totusi se da gratuit -ca si fierul de asemenea, eu am primt o cutie de fier (30caps) in luna a 7-a si in la inceputul luni a 9-a cand m-am dus la cabinet am vazut pe fisa mea ca aveam trecut 120caps (deci pentru trei luni)[wow].

Asa e si cu vogantolul, iti da prima data, ca am semnat pe o fisa, si cine stie cate se trec dupa.

[flo]

Ana [mamica]Maria

Distribuie pe alte site-uri

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...