nume Publicat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2006 salut, ia cineva antidepresive? Am o reteta de peste 6 luni. Le-a cumparat dar nu le-am luat. Ma simteam foarte obosita la momentul respectiv. In loc sa-mi revin ma simt din ce in ce mai rau. Nu e o stare depresiva in sensul strict al cuvantului, nu sunt trista dar mi-a scazut considerabil puterea de concentrare si memoria de scurta durata...plus oboseala nejustificata...nu ma pot organiza deloc... Analizele mi-au iesit bine si n-am motive sa cred ca s-au inrautatit. Mai e cineva in situatia asta? Care sunt efectele? Care sunt efectele secundare(de astea mi-e frica)? A, am uitat sa spun ca mi s-a prescris Prozac. nume Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Da, eu iau Prozac si ma simt bine!Daca doctorul ti l-a recomandat si tu (nu l-ai luat?) si te simti din ce in ce mai rau...atunci sfatul meu e sa-l iei! Nu astepta ca o depresie sa treaca de la sine, rar s-au vazut cazuri. Astept , daca vrei sa vb pe PM! Bafta[;)] Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 Nume, ce analize ti s-au facut si au iesit bine ? Simptomele tale le-am avut si eu (si le mai am partial), dar asta dupa nastere (nu stiu daca e cazul tau) si la mine combinat si cu o hipotiroidie acuta. La tine totul e ok din punct de vedere endocrinologic ? Dar vitamine si minerale nu ti-a prescris doctorul ? Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.