Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nesimtirea!

Recommended Posts

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Prietenul sotului meu vine in vizita si, vesnic, dupa ce ca vine neanuntat, mai si are neobrazarea sa intre incaltat; I-am spus si eu si sotul meu "de la obraz" de nu stiu cate ori sa se descalte si tot ce spune e ca... doar sunt podele (nu covor sau carpeta) si asta in mintea lui nesimtita il face sa creada ca ii da dreptul sa intre incaltat. I-am spus de un milion de ori, ca si podelele trebuies spalate, ca EU stau in maini si genunchi sa le curat si degeaba! Pe cuvant ca nu stiu cum sa ii mai spun! Ma enerveaza de moooor! Am scris mesajul asta, ptr. ca acum e aici iar, de dimineata tot curat casa si, normal, tot incaltat a intrat!!! Imi vine sa ma duc sa il scot afara. Sotul meu i-a zis sa se descalte, dar degeaba! E de-a dreptul nesimtit si nu stiu cum sa ii mai spun!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 127
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mi-am chemat sotul in buc. si i-am spus sa isi ia prietenul si sa mearga la prietenul lui acasa, ca eu am de lucru! Si chiar am, inca nu mi-am terminat curatenia. Au plecat, normal ca mi-am mai spalat o data pe jos, ca aveam numai noroi uscat [bang] si i-am spus sotului meu sa ii spuna prietenului lui ca aici nu mai are ce cauta pana "creste mare" si invete sa se descalte!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Miau-miau, nu ai idee de cate ori i-am spus, de la obraz; i-am spus de un milion de ori! De nu stiu cate ori i-am spus sa plece acasa, ca mie nu imi plac nesimtitii si degeaba! Efectiv e nesimtit! Daca nu imi vine sa urlu ce nervi am acum... de dimineata stau in genunchi curatand la podele, curat baia, buc., tot si nesimtitul... ooooffffff!!! [bang] Casa mea e absolut luna! Curat toata ziua, ca nu suport sa vad nici macar praf de podele (sau oriunde altundeva) si porcul asta vine si intra ca boul in casa mea! Ce nervi am, imi vine de multe ori sa il iau la bataie!

Adica tu i-ai spus direct prietenului sa se descalte si el intra incaltat pe linga tine? In casa ta? Citi ani are? Ii roman de'al nostru?

Alta varianta e sa nu mai faci curat deloc si sa-i spui sotului ca datorita sarcinii nu mai poti sa te tirasti pe jos cu cirpa'n mina asa ca trebuie sa plateasca o femeie sa faca curat la 2 zile. Ca doar nu vrea sa te imbolnavesti.

quote:Originally posted by miau-miau

Adica tu i-ai spus direct prietenului sa se descalte si el intra incaltat pe linga tine? In casa ta? Citi ani are? Ii roman de'al nostru? Alta varianta e sa nu mai faci curat deloc si sa-i spui sotului ca datorita sarcinii nu mai poti sa te tirasti pe jos cu cirpa'n mina asa ca trebuie sa plateasca o femeie sa faca curat la 2 zile. Ca doar nu vrea sa te imbolnavesti.

id="quote">id="quote">Nu, nu e roman; e canadian, are 41 de ani si da, i-am spus si eu si sotul meu si degeaba. Nu mai sunt insarcinata, miau-miau, am pierdut sarcina, dar nu are importanta daca sunt sau nu; important e ca prietenu' nu are pic de bun-simt!!!"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Nadia, dar poate nu o face din nesimtire, poate are vreo problema ceva... poate ii put picioarele, mai stii? S-a descaltat vreodata? Eu as da cu mopul pe jos decit sa ii respir transpiratia.

Alt sfat ar fi sa mergi la magazinul de un dolar si sa ii cumperi papuci de casa. Chiar sa i-i dai cind vine, in gluma, sa ii spui ca nu mai suporti si daca tot vrea sa stea incaltat, sa se descalte de pantofi si sa se incalte in papuci de casa. Sa ii spui ca sint numai ai lui cind vine si cine stie, poate se prinde si te-ai scapat de o problema.

Explica-i ca la noi in tara este lipsa de respect pentru cei din casa sa intri incaltat.

dar asa e moda in canada? ei nu se descalta ?

eu , cred ca l-as scoate afara , si nu l-as mai primi pana nu se invata minte , pai cum poate sa-si bata joc de tine si de munca ta ? pai, nu-i mai spune de la obraz, fa scandal .

aoleuuuu, pai eu daca as intra incaltata intr0o casa japoneza ,,,, cred ca a doua zi sunt data la ziar ,tel, ca uite ce nesimtiti sunt strainii, sau eventual sa fiu scoasa in suturi afara si nu mai am ce cauta acolo,

bafta [flo]

G.K.Rid="red">

poze noi

Nanami, asa e; am locuit si eu un an in Japonia, stiu cum e; dar acolo e respect!

Alyssa, o sa ii explic DIN NOU ca e lipsa de respect in Ro sa intri incaltat la om in casa. (Cu atat mai mult cu cat ti se spune DE FIECARE data sa te descalti!

Fetelor, va multumesc! Credeam ca eu exagerez, ptr. ca sunt obsedata de curatenie... acum vad ca nu e asa si va multumesc ptr. idei.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...