otiliarusu Publicat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2006 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o reteta de ardei copti grasi de pus pentru iarna la borcan(nu la frigider). Multumesc foarte mult! Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004) http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doinabita Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 Ardeii grasi nu mi s-au pastrat copti pusi la borcan, doar cei kapia,copti pusi la borcane cu otet ca la gogosar.Ardeii grasi i-am pus doar in congeletor.Poate nu am eu reteta buna. bita doina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 va rog sa postam toate retele la subiectul In camara, pentru iarna asa ne va fi mult mai usor de cautat. multumesc pentru intelegere. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.