Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recomandare cosmeticiana f.f.buna in Bucuresti

Recommended Posts

Salutare!

Citesc aproape zilnic forumul si am gasit ceva informatii despre cabinetele unde se fac tratamente cosmetice dar v-as ruga sa imi recomandati o cosmeticiana foarte buna; stiu ca oricine isi doreste asta dar tenul meu este extrem de pretentios, in sensul ca are tendinte (destul de serioase) spre acnee iar in ultimul timp parca a luat-o razna de tot.[bang]

Am schimbat pana acum vreo 3-4 cosmeticiene; cand ziceam ca am gasit ceva potrivit pierea interesul, sau daca nu ramaneam cu urme dupa tratament observam ca in timpul sedintei se sarea partea cu masajul ...si tot asa.

Asa ca va rog frumos, spuneti-mi si mie daca stiti o persoana care stie si face un tratament cosmetic asa cum trebuie (adica respecta etapele, nu lasa urme serioase pe fata dupa extractie - pt ca stiu ca ceva urme pot ramane dar asa...de bun simt, nu sa ma intrebe lumea daca m-a zgariat pisica pe fata - si stie sa aplice tratamentul in functie de caracteristicile tenului); daca aveti si ceva preturi ar fi excelent pt ca din ce am citit pe aici un cabinet scump sau de fite nu inseamna neaparat bun si calitativ.

Multumesc frumos.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iti recomand o cosmeticiana buna, care lucreaza la un salon din zona Vatra Luminoasa-Maior Coravu-Pta Muncii. Salonul se numeste Marchif, iar tipa Ana.

Eu o cunosc de 5 ani si este super, isi face treaba cu responsabilitate, ceea ce spune multe despre un om.

Pentru mai multe informatii, astept solicitari.

Bufi

Nr telefon: 250.72.21

Au program zilnic de la ora 08-20, pe perioada iernii si pe vara de la ora 08-21.

Sambata de la ora 08-16, duminica de la ora 08-13.

Trebuie sa suni cu ceva timp inainte pentru programare si sa vezi cum lucreaza Ana, de dimineata, de dupa amiaza.

Pretul pentru tratament este de 450 000 lei sau 500 000 lei, uite ca nu mai stiu exact...

Cu multa placere!

Bufi

andram id="red"> Si eu am aceeasi problema k si tine.Am tenul gras cu tot felul de tampenii pe el, mai fac si alergii cateodata [bang].Am fost pe la o gramada de saloane la care am trantit o groaza de bani [bang] Acuma am gasit o cosmeticiana beton care mi-a facut tenul sa straluceasca [:D] Eu una sunt super incantata de ea [bis] In functie de tipul de ten si de problemele pe care le ai te va sfatui cand sa vii urmatoarea data.

So....datele salonului sunt :

Salon Avangarde, str. Matei Basarab nr.61, sector.3, (langa primaria sect. 3) tel: 320.21.97 ; 0724.358.770

Succes [pup]

[gravi] 36 + id="red"> [baietel]

[foto] pozele noastreid="purple">

[bebic] bebeid="red">

id="size1">

Tasia, ma intereseaza si pe mine cosmeticiana ta (BTW, cum se numeste? ma gandesc sa nu fie mai multe cosmeticiene la acel salon) - eu am tenul groaznic de complicat si pretentios (mixt dar foarte deshidratat, cu zona T grasa si obrajii extrem de sensibili si reactivi, nu tolerez decat foarte putine produse). Crezi ca ar putea face ceva si pentru mine?

Eu am mai fost o data la cosmeticiana, dar rezultatele nu au fost cine stie ce... Oricum imi e foarte teama din cauza pielii mele sa fac incercari, asa ca as merge pe mana voastra [;)].

Inca ceva, cu ce produse lucreaza si cam costa o sedinta?

Merci si o zi buna!

am vazut ca ai comentat despre masaj ceva...

vezi ca masajul nu se face decat in anumite conditii! daca ai fragilitate capilara..sau daca esti inca tanara...masajul n-are rost, iar in unele situatii...poate sa-ti faca rau!

cat despre cost...doar o fiola cu esentiale costa 3-6 euro (la pret de catalog)!!! asa incat..costul global al unui tratament bun...

angelitoid="red"> [ups] memoria de gravida ma cam lasa in ultimul timp, Mariana parca o cheama [alcool] O sa sun maine ziua pt confirmare, tipa de la telefon ma cunoaste si stie la cine merg [:D] Intru maine cu detalii, sorry [:D] Aici intri sa vezi despre salon http://www.avantgard.ro/

[gravi] 37 + id="red"> [baietel]

[foto] pozele noastreid="purple">

[bebic] bebeid="red">

id="size1">

Merci Tasia, astept informatii de la tine (pret, ce produse foloseste), daca ai spus ca dupa atatea probleme ti-a facut tenul sa straluceasca, ma intereseaza ffff mult [vampa]! Mai ales ca spuneai ca ai avut si alergii, si eu am tenul extrem de sensibil si e destul de greu de gasit o cosmeticiana care sa stie cum sa-l trateze...

Pe site intrasem si eu, dar in afara de adresa nu e mare lucru, ar trebui sa-l mai imbunatateasca... [;)]

[flo][:X] week-end placut! Si sarcina usoara [gravi]!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...