Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vreo mamica din Brasov are nevoie de Clexane?

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
mihaela,ai luat gratuit aceste injectii?ca si eu am sindrom antifosfolipidic si am facut toata sarcina injectii cu clexane de 0,4ml si acum am un baietel de 1 an si 8 luni,sanatos si frumos...ideea e ca as mai vrea sa fac un copil si am auzit ca nu s ar mai da gratuit si ca sa dau 90 miloane pe ele,nu mi permit...
Distribuie pe alte site-uri

Monalac,

din pacate nu l-am luat gratuit. L-am platit. Dar mi-au ramas cateva injectii si daca iti folosesc, ti le dau cu draga inima. Inainte de Clexane am facut Innohep pe care l-am primit gratuit de la Fundeni. Am auzit ca si Clexanele s-ar da gratuit, dar in anumite conditii. Poate e nevoie de reteta gratuita de la medicul de familie. Adreseaza-i o intrebare totusi. Eu am primit raspuns ca numai Innohep in anumite conditii.

Ps: intre noi fie vorba, atat Innohep-ul cat si Clexanele au acelasi rol, insa Innohep-ul doare mai putin. Si eu am SAFL dar la urmatorul bebe merg tot pe Aspenter(in prima parte a sarcinii) si Clexane din sapt 27. Eu am fost la Fundeni, in evidenta dr Uscatescu si bebele meu e sanatos tun.

Mihaela si Rado mic

multumesc mult pt oferta,dar nu mi tb injectiile,eu nu vreau sa fac acum copil,ci peste 1 an jumatate,doi.si eu am avut doua cutii de clexane pe care le am dat unei fete din bucuresti care acum e insarcinata cu al doilea bebe si care avea nevoie de ele.sunt sg ca i ar folosi si astea,ai putea sa le pui intr un plic mai mare si sa i le trimiti.din pacate,eu nu i stiu adresa,dar pe forum e monu,nervisor.nu te ar costa mult,pt ca eu,de ex,ii trimit fratelui meu,care e in portugalia,un plic mare cu dvd uri,un ziar,o scrisoare si ma costa 83mii.ma bucur ca si bebele tau e sanatos.ai nascut in brasov?eu desi sunt din provincie,am nascut la bucuresti,cu dr urleteanu,care si a dat lucrarea de doctorat pe acest sindrom,din pacate insa,eu am facut injectiile de la incep sarcinii,plus aspenter.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...