Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Haideti sa discutam despre .... cealalta

Recommended Posts

Acum o luna, cred, ---------ATENTIE - NU FA RECLAMA MASCATA LA ALT SITE - am participat la niste discutii foarte aprinse pe seama motivelor care le determina pe unele femeii sa devina "celelalte". Din punctul "celorlalte" adica a amantelor, sotiile sunt cele mai proaste, nespalate si ... tot ce poate fi mai rau... Normal nu sunt de acord dar voi ce parere aveti despre celelalte, despre tot ce tine de situatia asta. Tare mi-ar place sa intre discutie atat, sotiile cat si "celelalte". E doar o discutie...sper sa nu avem parte de realitate niciodata...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adica vrei sa discutam despre amante?

Nu am fost pusa in situatia asta (si sa ma fereasca Dumnezeu si de asta, pe viitor), dar ca o discutie, eu gandesc cam asa:

1. exista amanta care NU stie k e amanta. adika nu stie ca iubitul ei e insurat. (presupun ca exista si astfel de cazuri)- despre ea cred ca e o victima, ca si sotia, o femeie care spera la o relatie.

2. amanta care stie ca e amanta- e o femeie care nu se respecta, care accepta sa fie pe locul 2, care spera sa isi cladeasca fericirea pe nefericirea alteia si care de la inceput stie ca umbla cu un barbat dual si lipsit de fermitate, dar nu ia aminte la proverbele: " ce tie nu-ti place, altuia nu-i face",sau " nu sapa groapa altuia, ca tu pici in ea".- poate este o femeie mai tanara, mai libertina decat nevasta, desi de multe ori era chiar mai urata...pana la urma o femeie ca oricare alta.

dc se implica sentimental ( deci nu exista un interes material- care zic eu ca este cel mai frecvent), e condamnata la suferinta, pentru ca putini barbati isi lasa nevestele pentru amante. barbatii sunt comozi, in general si prefera sa se debaraseze de amante, decat "sa-si strice casa".

Babyblue va pupa pe toti!!id="red">

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea." id="red">

Cred ca o sa supar ceva lume cu parerea mea...

Nu vorbesc de sotia care nu stie ce se intimpla sau de amanta care crede ca e titulara. Dar sotia care stie ca e inselata si amanta care isi cunoaste rolul - sint in aceeasi oala din punctul meu de vedere. Accepta compromisul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

din punctul meu de vedere 'cealalta' este o tot o femeie care-si cauta fericirea, linistea.

de obicei 'cealalta' apare pe fondul unor tensiuni intr-o relatie, tensiuni date de mediul in care traiesc (copii, probleme cu parintii/socrii, lipsa banilor, etc)

in teorie totul este frumos si fara tonuri de gri, in practica exista compromisul, compromisul pe care-l faci atunci cand inca il mai iubesti sau atunci cand ai copii.

Pot sa incep eu?

Parerea mea e ca o astfel de femeie se multumeste cu putin. Prea putin...

Sau, crede inca in "relatia mea cu sotia nu este foarte buna. De altfel ma gandesc sa divortez si sa ma insor cu tine" [alcool]

Si totusi, cred ca este destul de dificil sa fii pe planul al doilea. Asta ca sa nu spun ca este pana la urma o "pierdere" de timp. In loc sa-si caute un partener numai al sau, sa isi intemeieze o relatie proprie care sa aiba o perspectiva reala de un "viitor impreuna" femeia se comlace, probabil, in acest tip de relatie...

Dar, sa nu uitam ca sunt si cazuri in care doua persoane casatorite - de sex opus - au o relatie...

Asa cum sunt si barbati care au "o relatie" cu o femeie casatorita.

Subiect complex... multe de spus... sau de presupus...

problema nu e chiar atat de simpla!

nu exista amanta fara amant...

nu exista femei care sa se cupleze cu barbati insurati fara sa existe barbati insurati care sa se cupleze cu femei....

amanta cauta si ea liniste si fericire....asa cum spunea cineva mai inainte,dar amanta isi pune problema ca ea isi cladeste fericirea pe nefericirea altuia asa cum spunea si Babyblueid="blue">?

poti sa intri intr-o relatie stiind ca faci rau?

intreb asa ca femeie

tu ca femeie poti intra intr-o relatie cu un barbat insurat stiind ca are copii,ca are o sotie?!

de unde stii tu cum e relatia lor?

asta nu o pot stii decat ei doi....

si sunt deacord ca in orice famile exista disensiuni,dar astea se rezolva discutand, cautand solutii si nu cautand iluzii in alte relatii....

exista si varianta divortului in cazul in care nu se mai poate convietui cu cineva....

sa nu ma intelegeti gresit,TU,e la modul general,nu ii spun nimanui asa...

parerea mea,ca si crestina,e ca acesta e si un pacat,deci oricum ai privi problema si moral si religios nu e ceea ce ar trebui sa caracterizeze un om...

din pacate,insa, viata e asta care este si oamenii cauta placeri lumesti din ce in ce mai mult,oamenii cauta ceva care sa le satisfaca niste orgolii ascunse.....si se gandesc mult prea putin la raul pe care-l fac, la ceea ce lasa in urma lor,la copii,la suflete distruse....si mai deloc la sufletul lor!

eu cred ca in asest caz,ca de altfel in majoritatea cazurilor,credinta e cea care aduce omul pe calea cea corecta!

familia e baza,dar din pacate noi oamenii nu ne dam seama ce inseamna pana cand nu o mai aveam...

iar cei/cele care sunt singuri pot gasi si alti parteneri,daca-ti impui ca nu poti face rau nu se poate sa nu rezisti tentatiei!

asta pot sa o spun sin propria experienta! atunci cand vrei sa nu faci rau,poti sa te desprinzi,dar cand nu-ti pasa decat de tine,cand fericirea ta e cea care primeaza,sigur ca gasesti n justificari ca sa poti fi cu un barbat....

cam asta ar fi parerea mea,sper ca nu v-am obosit prea tare,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [i][flo] [floare3]

---------------------------------------------------

Vio,mamica de viitor "avionar" [avion]

In primul rand vreau sa spun ca nu incercam sa fac reclama nimanui doar incercam sa fiu concisa. Nici o problema voi evita descrierile pe viitor...

In discutia de pe celalalt site cele mai vehemente si foarte hotarate sa isi apere dragostea erau amantele care se considerau neintreptatite de sotiile care nu stiu sa isi lase sotii liberi pentru ca ei sa se "casatoreasca" cu ele, care ii tine-au cu forta, ii santajau cu copii, care considerau ca anii intregi de compromisuri nu mai inseamna nimic, conteaza doar "dragostea", bla, bla...

Toate erau convinse ca nu e nici o problema daca un copil creste fara ambii parinti si lor l-i s-a intamplat, copilul poate fi dus la psiholog, etc... Voi ce ziceti e chiar asa?

nu,nu e chiar asa!!

Dumnezeu stie ce face!

unii/unele isi inchipuie ca Dumnezeu doarme,ca "dragostea" lor e tot ce conteaza...dar de fapt,dragostea e cu totul altceva....nu face rau,nu se bucura de nelegiuire,nu se faleste,nu cauta folosul sau.....eh, e un citat in biblie care ar trebui scris comple si mai ales citit de cati mai multi care au tendinte.....

se mai spune ca Dumnezeu iarta dar nu lasa nimic neispasit si mai devreme sau mai tarziu fiecare va plati!

eu asa vreau sa vad lucrurile din punct de vedere al vietii viitoare...

pt. ca ce e viata?

o vanatoare de vant!

o iluzie!

azi esti maine nu se stie...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [i][flo] [floare3]

---------------------------------------------------

Vio,mamica de viitor "avionar" [avion]

Mesajul standard al barbatului insurat este unul care sa il absolve de sentimentul de vinovatie atat pe el, cat si pe amanta, de genul: intre mine si sotia mea lucrurile nu mai merg demult cum ar trebui, fiecare ne vedem de viata noastra si tot ce ne leaga sunt copiii, etc. Adicatelea tu, amanta, ai venit peste o stare de fapt dar nu ai nici o influenta asupra acelei stari de fapt, esti un fel de "cireasa de pe tort". De cele mai multe ori, insa, povestea sotiei difera substantial, si de multe ori de fapt ea nu a acceptat un compromis, ci se lupta sa salveze din casnicia ei ceea ce se mai poate salva, ceea ce este cu totul altceva. Prin urmare amanta este hranita cu povesti si nu are de fapt habar de ceea ce se intampla in familia in cauza. Mie in principiu imi displac profund astfel de relatii, cred ca daca ajungi la concluzia ca relatia ta cu partenerul oficial nu mai are nici o sansa astfel incat devine o optiune sa il desconsideri inselandu-l, e mai bine sa pui lucrurile in ordine si sa divortezi, iar apoi esti liber sa intri in alta relatie si sa-ti cauti fericirea unde vrei.

"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti."

(Mircea Cartarescu)id="size1">id="blue">

quote:Originally posted by cataghe

Mesajul standard al barbatului insurat este unul care sa il absolve de sentimentul de vinovatie atat pe el, cat si pe amanta, de genul: intre mine si sotia mea lucrurile nu mai merg demult cum ar trebui, fiecare ne vedem de viata noastra si tot ce ne leaga sunt copiii, etc. Adicatelea tu, amanta, ai venit peste o stare de fapt dar nu ai nici o influenta asupra acelei stari de fapt, esti un fel de "cireasa de pe tort". De cele mai multe ori, insa, povestea sotiei difera substantial, si de multe ori de fapt ea nu a acceptat un compromis, ci se lupta sa salveze din casnicia ei ceea ce se mai poate salva, ceea ce este cu totul altceva. Prin urmare amanta este hranita cu povesti si nu are de fapt habar de ceea ce se intampla in familia in cauza. Mie in principiu imi displac profund astfel de relatii, cred ca daca ajungi la concluzia ca relatia ta cu partenerul oficial nu mai are nici o sansa astfel incat devine o optiune sa il desconsideri inselandu-l, e mai bine sa pui lucrurile in ordine si sa divortezi, iar apoi esti liber sa intri in alta relatie si sa-ti cauti fericirea unde vrei.___________________________________________"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti." (Mircea Cartarescu)id="size1">id="blue">

id="quote">id="quote">parca mi-ai citit gandurile!!!id="blue">[flo][flo][flo] Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [i][flo] [floare3]---------------------------------------------------Vio,mamica de viitor "avionar" [avion]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...