Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intoarcerea acasa sau cum e in romania II

Recommended Posts

Adrienne12: "Dragii mei, as vrea sa dezbatem putin despre Romania, unde merge si daca va ajunge la nivelul vestului in timpul vietii noastre. Eu sint optimista si vad si lucururile bune. Sint eu prea boema?"

Nu mai reiau si restul eu zic ca se intelege...

Am ramas cu vorba in gura [:D]

Da nu m-am ofuscat deloc! Ca daca ma ofuscam pentru ~200 de dolari amarati ([:D] asta ca sa te dumiresc si cat inseamna 7 milioane) ma ofuscam si mai tare pentru auraretul si banetul care s-a "varsat" la nunta lu' suedia cu unicatu'.

Cu notarul ce sa-ti zic, sunt notari garla pe toate drumurile, nu mai e ca alta data, ei sunt acum ca niste firme organizati (nu sunt sigura dar cred ca sunt persoane fizice autorizate) asa ca prietena ta putea sa mearga la altul oricand. Dar invitatii la un specatcol cu casa inchisa nu e un capat de tara pana la urma [:D] credeam ca e vorba de bani.

Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.id="red">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 313
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bravo Stroe, dar stii ce, santem mereu noi care ne agitam pentru tara noastra, iar cele de acolo "noi o ducem bine", n-au inteles sensul inspre care batem.

Soma sau cum iti zice, mishtourile sant pe cale de disparitie.

Mai repet inca o data, sa auda cele din Ro. Ma iau de exemplu pe mine care de 16 ani, cotizez, adica trimit bani in tara pentru intretinerea familiei, si nu sant sangura. Sant fete pe aici care nu si-au vazut familia de 2 ani neavand acte dar muncesc cum pot si trimit acasa. Acum nu e orba de familiile noastre ca nu au posibilitati sau sant pensionari ci BANII care noi ii trimitem ii cheltuiesc in Ro, ajutand asa la ridicarea economiei.

Noi sa traim sa fim sanatosi, ca restul sant fleacuri.

cicina

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...