Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

oglinda sparta

Recommended Posts

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu sunt superstitioasa si tot timpul ma gandesc la superstitii...

Pe de alta parte asa stiu si eu ca daca se sparge oglinda aduce ghinion, dar eu zic ca nu-i cazul sa te gandesti la rau si eventual daca se va intampla ceva...doamne fereste!... sa nu pui pe seama acestui lucru.

Bufi

Distribuie pe alte site-uri

Hmmm..eu una nu st ce sa zic..si eu sunt superstitioasa din cale afara. Acum nu vreau sa te sperii Doamne fereste, dar uite intr-o dimineata pe la 4 alor mei le-a cazut oglinda de pe hol si s-a ciobit din cate am inteles eu. Dupa aceea, in jurul orei 8, taica miu si-a botit masina chiar in parcare la servici. Cu gandurile probabil in alta parte, a apasat acceleratia...in loc de frana. Slava domnului ca nu era pe sosea!

Acelasi lucru s-a intamplat in casa noastra acum 5 ani de zile.Mama s-a gandit la tot ce poate fi mai rau:

- 7 ani nu vom avea noroc,bani,sanatate,va muri cineva din familie etc.

La 5 ani de la spartul oglinzii pot sa spun ca nimic din prevestirile mamei nu s-a implinit-nu a murit nimeni,cu sanatatea stam bine,bani avem - deci cred ca la noi spartul oglinzii a fost cu noroc.

Sper sa fie asa si in cazul tau!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Ei, atunci e timpul sa cumperi o oglinda si mai frumoasa in loc[:D].

Dar daca se spargea mai putin spectaculos te mai gandeai la superstitia cu oglinda sparta? Ca, la urma urmei, oricum s-ar sparge, tot sparta se cheama ca este.

Eu nu cred in superstitii dar odata mi s-a intamplat sa scap o sticla pe asfalt si, desi ar fi trebuit sa se sparga, nu s-a spart. In momentul acela m-am gandit ca asta aduce ghinion si nu dupa mult timp chiar s-a intamplat ceva rau. Dar a fost de fapt o coincidenta.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Hm, superstitzii...Vine barbatu aseara de la servici, shi-mi zice: vezi s-o suni miine pe mama ta, ca te-a visat urit.

Io inghetz, ca shtiu ca mama mai are vise ciudate, de cite ori il viseaza pe tatal ei, care este mort, in urmatoarele zile se intimpla ceva rau- deci adorm ca pe ghimpi, shi-a doua zi de dimineatza o sun pe doamna mama, ingrijorata. Imi zice ca a visat ca i-au cazut nishte dintzi- shi, zic io, ce s-a mai intimplat?? Ea zice: nimica, da a doua zi dimineatza kiar mi-a cazut un dinte, ca nu era bine prins in lucrare!...[:-)))] Corect, nu, ca doar era vis premonitor [:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

Sport cu Hula Hoop

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...