Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Medsana ce parere aveti ?

jesia

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cand am fost cu maica-mea la ORL a fost foarte bine. repede, curat, profesionist. Cand am fost eu...alta treaba. Am vrut sa imi fac niste analize de secretie. ma confrunt cu o infectie ce tot revine. Cert este ca m-am dus acolo pentru ca simteam ca este ceva in neregula (din nou) si m-am trezit, stupefiata, spunandu-mi ca din analize rezulta ca n-am nimic. Si eu nu mai puteam sa merg din cauza jenei pe care o aveam. Nu imi venea sa cred ca am dat 1 300 000 pentru o minciuna. Si m-am dus la colegele mele, la care nu dorisem sa mai apelez AGAIN si mi-am facut analizele care, evident, mi-au aratat ceea ce ma asteptam si m-am si tratat. Viata de viata mea nu mai apelez la medsana pentru analize, ca ei te scot sanatos si tu stai sa mori..(exagerez, dar nici acum nu imi pot explica cum mi-au dat rezultatul ala negativ, cand o simpla examinare a frotiului (lamei) arata cat de inflamata este zona. Acum prefer sa las rusinea si sa ma duc AGAIN la colege daca va fi cazul. Lucrez la IC insa va rog sa nu va inchipuiti ca as vrea sa fac reclama institutului si sa defaimez medsana. Insa, DESI LA IC NU MI-AU DAT PAPUCI SI HALAT DE UNICA FOLOSINTA, DESI NU SE FAC PROGRAMARI, DESI NU ARATA DE 5*, MACAR SE LUCREAZA CU SIMTUL RASPUNDERII.

x

Distribuie pe alte site-uri

Sunt profesionisti.O data am apelat si eu la serviciile Medsana.Initial am avut impresia ca a durat foarte putin consultatia,dar diagnosticul a fost bun si tratamentul de asemeni.Pana sa ajung la ei am fost tratata in fel si chip dar niciodata pe problema existanta.Deci bravo lor!Dai un ban dar sanatatea este mai importanta .

quote:Initial creeata de jesia

De cateva ori am frecventat cabinetele Medsana in diverse probleme, mie personal medicii pe care i-am consultat mi s-au parut destul de pregatiti si de eficienti,dar am auzit si pareri nu tocmai bune la adresa lor.Voi ce parere aveti? [biz]Pozele meleCe nu te doboara te face mai puternic

id="quote">id="quote">Monikka

Este adevarat, nu se poate generaliza si ca orice afacere tinde sa se extinda si sa devina din ce in ce mai greu de privit ca tot unitar, dar eu stiu un singur lucru in ceea ce ma priveste. Oricate comentarii as avea de facut in ceea ce priveste derularea intregului proces prin care am reusit sa raman insarcinata, datorita medicilor de acolo am acum 2 fetite. Cand nimeni nu imi oferea nici o solutie si nu-mi dadea nici o sansa. Deci le datorez minunile mele si pentru asta nu am cum sa le multumesc indeajuns niciodata.

Mioara, mama Craitei si Crinei

Medsana, in mare parere buna, insa am o obiectie:

- relatia medic pacient pe care as fi crezut-o mai stransa dat fiind locul unde merg (clinica privata), lasa de dorit... tot 5 minute m-a tinut in prima zi de consultatie - zi in care strabatusem 250 km cu speranta ca dau peste cineva care sa ma intrebe si sa-mi alcatuiasca o fisa de la nastere [:D];

In rest nimic de criticat, programarile la timp, atmosfera calda si primitoare, mirosuri curate, asistentele dragute - inclusiv cele de la recoltari, analize corecte, promptitudine...

In schimb am fost la Medlife - unde situatia a fost exact inversa la obiectia de la Medsana; am stat de vorba cu doctorita o ora jumate, m-a consultat, m-a intrebat, m-a sfatuit si mi-a dat incredere in mine - intr-un cuvant m-am simtit OM. Nota 10 pentru Dr. Magda Bajenaru!

In schimb gust amar la recoltari; o asistenta fara bun simt, care m-a tratat foarte urat, cu aluzii si aere de superioara... punand la indoiala recomadarile doctoritei! Insa asta conteaza mai putin, pentru ca pana la urma conteaza concluzia, diagnosticul si tratamentul, si in final rezolvarea problemei de sanatate! Curatenia si primirea idem Medsana!

Nu poate fi totul perfect!

Mami si Ioana nasturica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...