mona72 Publicat Septembrie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 7, 2006 In anii trecuti se puteau face schimburi la magazinele de bijuterii(aur dentar sau bijuterii vechi,stricate + bani,contra bijuteriilor noi pe care le au la vinzare).Mai e valabil?Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgireada Postat Septembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2006 Da, doar ca platesti cat nu face ... ei cumpara aurul aproape la jumatatede pret! Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS"> http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Septembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2006 Da, insa nu te avantajeaza schimbul. Mai bine cauta o bijuterie unde iti confectioneaza obiectul dorit din aurul de care nu mai ai nevoie. Ex: lant rupt, inel cu pietre lipsa, etc. Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Septembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2006 quote:Originally posted by lgireadaDa, doar ca platesti cat nu face ... ei cumpara aurul aproape la jumatatede pret! Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photosid="quote">id="quote">Este adevarat,nu se merita!MIRELA [flo]id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanalu Postat Septembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 7, 2006 Eu cred ca daca iti confectionezi o bijuterie cam tot pe acolo iesi cu cat platesti manopera si pierderile de material. Si nu se stie daca iese asa cum iti doresti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mona72 Postat Septembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2006 merci,am inteles!poate imi puteti spune si pretul pe gram(cu aprox...probabil difera in functie de karate si de lucratura) ca sa fac comparatie cu ce e aici,sa vad de unde ma apuc sa cumpar.de ex sa zicem o bratara obisnuita ,verigheta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Septembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2006 Mona, in magazine gramul de aur variaza ca pret intre 50 si 90 RON, adika undeva in jurul a 15-30 USD. Iti recomand Lipscani-ul, sunt o groaza de magazine, imposibil sa nu-ti placa ceva. Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.