Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cu ce inveliti copiii mici noaptea ?

Recommended Posts

Voi cu ce inveliti copiii de 10-12 luni pana pe la 2-3 ani ? A mea nu vrea cu nimic; pana acum a dormit dezvelita, dar a inceput sa se mai racoreasca si trebuie sa pun ceva pe ea; parca nu dorm bine cand eu ma invelesc si ea doarme fara nimic; am incercat cu sac de dormit (poate nu era al nostru bun, caci avea ca niste bretele pe umeri --de care trage pana le da jos apoi cu picioarele impinge si-l scoate), cu cearceaf--bagat pe sub salteluta si nimic, cu o paturica cu capse....nimic nu merge; nu sta invelita. cum procedati voi ?? daca o imbrac mai gros, transpira......
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul răspuns

in sacul subtire, sau in sacul gros, sau in paturica, sau intr-un cearsaf, sau in nimic... depinde de temperatura...

la noi nu e problema sa nu stea invelit, ii place sa se infasoare in paturica. iar in sac... oricum n-are incotro.

dupa ce adoarme nu poti s-o bagi intr-un sac de dormit?

cristina, mama de radu (09.10.2005)

poze si video

Si eu am aceeasi problema cu micuta, degeaba o invelesc ca peste cateva minute indiferent daca e trezita sau adormita se descopera ...

Si mai nou in timpul in care mai sta si se joaca in patut atata

,,lucreaza,, pana scoate si cearceaful si e super incantata cand mi le arunca din patut fie el cearceaf sau patura ei

andrei nu vrea invelit, daca am noroc reusesc sa-i pun o paturica, dar numai pe mijloc... cum simte ceva pe picioare se dezveleste sau se trezeste.

iris mai accepta o paturica tricotata. daca pun pilota se incalzeste si plange.

asa ca suntem la "aproape nimic" de invelit.

ps. sac de dormit nu le-a placut la nici unul.

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...