Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

decapare

Recommended Posts

Si-a mai facut cineva? Am inteles ca e un procedeu de revenire la culoarea naturala. Adica indeparteaza vopseaua de pe par pana la nuanta naturala. Nu prea imi vine sa cred, mi se pare tot un soi de decolorare. Eu sunt bruntea si as vrea sa scap de culoarea neagra, macar satena sa ma fac si nu mai vreau decolorant deoarece am un par subtire. Cum ati mai scapat de brunet? Se ia in timp (la mine nu a functionat chestia asta.

Multumesc.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai decolorare si este! ai avut parul vopsit, vrei sa-i schimbi culoarea, a crescut la radacina de alta culoare si indiferent ca te-ai mai vopsit sau (si oricum nu a mai prins uniform) se procedeaza la o noua decolorare doar pe o portiune de par respectiv cea de jos, apoi se aplica vopsele diferentiate pe par in functie de zona incercand sa se ajunga la o culoare uniforma. Dar in nici un caz nu e vorba de o revenire la culoarea naturala pe care ai avut-o inainte de vopsire. Asta e imposibil pentru ca parul e deja afectat, pigmentii naturali sunt distrusi iar el este colorat artificial.

spuneti-mi si mie o coafeza care se pricepe la decapaj. Pentru ca eu tot incercand sa obtin o culoare uniforma din parul pana la mijlocul spatelui am ajuns cu el de 2 cm. M-am tuns pentru ca m-au lasat nervii sa am toate culorile in cap si sa mi se tot spuna data viitoare o sa iasa mai bine!

si eu tot de brunet am vrut sa scap.... si mai bine ma vopseam peste brunet cu alta culoare si aveam vreo juma' de an 2 culori in cap pana cand incet incet tundeam parul negru si scapam de el, decat sa umblu juma' de an cu parul ca un caine maidanez cu o gramada de smoace in cap fiecare de alta culoare... ca sa nu mai spun cat s-a deteriorat!

Eu am mai facut operatiuni de 'scapare de brunet' numai cu decolorare, dar nu mai vreau pentru ca acum vreau sa imi las parul sa creasca, e cam subtire firul si se strica, plus ca nici cu decolorare nu imi iesea uniform, tot cu culori multe era...

decapare= indepartarea culorii din vopsea din par.

e normal ca fondul sa fie rosu/portocaliu /sau galben in urma decaparii

cand te vopsesti -vopseaua actioneaza primele 15 min prin decolorare si dupa aia prin colorare. decapantul indeparteaza culoarea artificiala si lasa parul doar cu " decolorarea" in functie de pigmentul parului si de oxidantul folosit la vopsire nivelul de decolorare din par poate fii orice de la rosu inchis pana la galben.

peste fondul asta se aplica noua culoare

Michelle[bicla]

quote:Originally posted by chiquitita

M-am lamurit total acuma, multumesc. Nu cred ca o sa incerc.[V]Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...id="red">

id="quote">id="quote">Am reusit sa obtin o culoare uniforma a parului, vopsind intii radacinile in culoarea parului crescut (saten inchis) apoi am mers la coafor si mi-am facut suvite subtiri dar relativ dese ( pe folie, pentru ca am parul lung si nu mi-ar fi reusit cu casca), desigur ca suvitele nu au iesit blonde insa s-a reusit o deschidere cu citeva tonuri si apoi m-am vopsit din nou, peste tot, cu o nuanta de la garnier ce se numeste sampanie. Pe acolo pe unde era inchis la culoare nu s-a modificat insa s-au colorat suvitele si amestecul celor doua au facut sa para mult mai deschisa, luminoasa si uniforma culoarea de par, in ansamblu.Problema este ca nu stiu cum voi face cind va creste parul din nou dar doamna de la coafor mi-a spus ca o sa aplicam aceeasi metoda pentru ca o sa functioneze, cel putin de citeva ori pina nu devine din ce in ce mai deschis...Vreau sa spun ca mie nu-mi plac suvitele si am fost reticenta dar mi-a trecut repede cind am observat ca daca suvitele sint suficient de subtiri, dese si vopsite ulterior cu o nuanta apropiata de cea initiala -doar ca mai deschisa, nu se vad asa de tare.Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Eu am parul foarte subtire si rar. Si orice decolorare o sa arate rau la mine peste 4 luni, mai ales ca eu vreau sa il las lung. Spun asta din experienta, mereu faceam treceri de la brunet la roscat sau blond si apoi se subtia mai rau firul. Ma refer strict la parul meu, am vazut fete cu par decolorat FOARTE FRUMOS. Am precizat ca sa nu imi zica cineva ca afirm ca parul decolorat arata rau. Cred ca o sa il las sa mai creasca (imi si creste foarte greu)si apoi incerc un saten inchis de tot, aproape de negru.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...