Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum reactionati cand dau copiii peste voi

Recommended Posts

Am si eu o problema pe care nu stiu cum o voi rezolva(atunci cand va fi cazul )

Ce faceti cand dau copiii peste voi in momente intime,[xinpat] extrem de intime? Ma refer la copiii de la 2 ani in sus; ce explicatie le dati?

Ati avut o asemenea situatie?Cum ati rezolvat-o?

V-ati gandit ca s-ar putea sa aveti? Cum credeti ca veti reactiona cand se va intampla?

Astept cu interes opiniile voastre!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Interesant subiect.

Noi inca nu am patit-o in "fapt" dar a intrat imediat dupa.Nu si-a dat seama de nimic ca inca e mititel.

Cred ca cel mai bine e sa blochezi usa dormitorului inainte ca sa nu aveti surprize.

Victoria voi ati patit-o?

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Nici noi nu am trecut prin asa ceva, dar evitam pe cat posibil sa [xinpat] cat este ea treaza. Ca de... nu se stie niciodata. Plus ca nu m-as simti in largul meu sa o aud jucandu-se in camera cealalta...

Oricum cred ca e super aiurea sa fii prins in fapt, mai ales ca pustii din ziua sunt extrem de curiosi!

printze

[ups][:I]

Vara asta am patit-o.

A dat buzna peste noi, noroc ca eram acoperiti cat de cat. Dar ne-a vazut hainele si-a zis: "Mi-e cald, vreau sa ma dezbrac si eu!"[:D]

Am salvat oarecum situatia spunandu-i ca ne pregateam sa facem dus[:D]

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

quote:Originally posted by Cristina_C

[ups][:I]Vara asta am patit-o. A dat buzna peste noi, noroc ca eram acoperiti cat de cat. Dar ne-a vazut hainele si-a zis: "Mi-e cald, vreau sa ma dezbrac si eu!"[:D]Am salvat oarecum situatia spunandu-i ca ne pregateam sa facem dus[:D]

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))] Super tare!Nici noi nu am patit inca treaba asta.dar eu cred ca ar trebui mai intai sa ne asiguram ca este usa inchisa.Chestia este ca eu m-as teme sa nu pateasca copilul ceva stand singur,treaz in alta camera[:D].Cel putin asa gandesc acum,poate ca atunic cand va fi mai mare nu am sa ma tem sa il las singur in camera si o sa fie ok atat timp cat inchidem usa astfel incat sa nu o poata deschide.[:)]Iar daca ne-ar prinde in flagrant delict cred ca as incerca sa ii exlic ca mamai si tati incearca sa doarma si sa mearga si el sa doarma(ca presupun ca am fi acoperiti si nu ar vede nimic),iar daca s-ar intampla sa ne vada chiar goi si in plin proces i-as spune ca mami si tati se iubesc si ca din iubirea noastra a rezultat el si ca acum vrem sa ii facem un fratior/surioara [:-)))].Asta este imptetic vorbind ca nu stiu cum as face exact dac as fi pusa intr-o asemenea situatie.Pozici cu noi"Cronometrul" lunilor

M-ati facut curioasa , chiar m-am gandit si eu de cateva ori la asta. Stiu ca mai e ceva timp pana sa ajungem la momentul respectiv dar sincer eu cred k m-as bloca, plus k sunt o mincinoasa foarte proasta [:D] nu stiu daca as fi in stare sa spun ceva coerent la momentul respectiv [ups]

[gravi] 37 + id="red"> [baietel]

[foto] pozele noastreid="purple">

[bebic] bebeid="red">

id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...