Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

O situatie nedoritã si neobisnuitã

Recommended Posts

Am 16 ani de cãsnicie, 2 fete de 15 ani reusite si sunt în pragul divortului.Sunt o persoanã statornicã, ce se dedicã trup si suflet unui om.Nu stiu unde am gresit si dacã sunt eu vinovatã.

Totul a început cu doi ani în urmã când am descoperit,într-un moment în care credeam cã sunt mult iubitã, prezenta ei.

La început am reactionat ca orice femeie care crede cã a fost înselatã. Am vrut sã mã despart imediat, dar el era atât de disperat încât a dat totul pe fatã si a venit cu o poveste pe care mi-e greu sã o accept si acum.

Sustine cã este sufletul sãu pereche pe care nu stie de ce l-a pierdut într-o altã viatã, cã i-a vãzut chipul în viziuni ce pãreau reale cu mult înainte de a o întâlni si cã a dorit sã stie dacã si ea îl recunoaste.

Ea a intrat în jocul lui,cel puþin asa sustinea cu doi ani în urmã, rãspunzându-i la mesaje. Relatia lor a început cu mii de astfel de mesaje date pe mobil care au dus la costuri exorbitante. Dealtfel asa am descoperit totul,citind câteva mesaje pe care mi le-au arãtat copiii.Atunci el a încercat sã mã convingã cã si-a dat seama cã doar pe mine mã iubeste,cã nu a avut cu ea decât o relatie pe telefon, cã nu îl atrage fizic, cã nu vrea sã mã piardã si stie cã în viata asta eu îi sunt sortitã. Am acceptat. Ne-am schimbat radical stilul de viatã mutându-ne si separându-ne de mama lui pe seama cãreia eu pusesem existenta problemelor noastre.

O vreme ne-a mers bine pânã când am devenit din nou suspicioasã vãzând costurile ridicate pe telefonul mobil.Au început din nou discutiile contradictorii, facturi detaliate pe care el le cerea,dar care nu ajungeau în mâna mea,vesnicile minciuni sustinute cu înversunare pânã când într-o zi cu o sãptãmânã în urmã, ajungând mai devreme acasã am vãzut numãrul bine stiut pe telefonul care suna- aflat pe birou.Am fãcut iar o crizã si dupã discutii interminabile si mult zbucium a recunoscut cã nu se poate abtine sã o sune, cã este ceva peste vointa lui, dar cã trebuie sã înteleg cã relatia lor nu îmi amenintã cãsnicia, cã eu sunt nevasta lui si cã nu o sã mã pãrãseascã niciodatã.

Am aflat acum cã ea este la ultima înfãtisare pentru pronuntarea divortului,ceea ce spune multe... Desi mã doare eu vreau sã divortez pentru a scãpa de chinul pe care îl am când mã gândesc la relatia lor,pe care nu o accept desi el nu întelege cum pot sã distrug o cãsnicie pentru o idee,niste închipuiri cãci doar atât recunoaste.

Dar eu nu mai pot îndura suferinta... Copiii stiu tot si vor sã ne despãrtim pentru cã nu vor sã mã mai vadã suferind.Eu stiu cã trebuie sã mã eliberez cumva...id="black">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Probabil ca din vreo eroare textul tau apare doar ca un fond albastru (mai vede si altcineva asa sau numai eu?)

Cu optiunea "raspunde la subiect" se vede textul:

quote:Am 16 ani de cãsnicie,2 fete de 15 ani reuºite ºi sunt în pragul divorþului.Sunt o persoanã statornicã, ce se dedicã trup ºi suflet unui om.Nu ºtiu unde am greºit ºi dacã sunt eu vinovatã.Totul a început cu doi ani în urmã când am descoperit,întrun moment în care credeam cã sunt mult iubitã prezenþa ei. La început am reacþionat ca orice femeie care crede cã a fost înºelatã.Am vrut sã mã despart imediat, dar el era atât de disperat încât a dat totul pe faþã ºi a venit cu o poveste pe care mi-e greu sã o accept ºi acum.Susþine cã este sufletul sãu pereche pe care nu ºtie de ce l-a pierdut întro altã viaþã, cã i-a vãzut chipul în viziuni ce pãreau reale cu mult înainte de a o întâlni ºi cã a dorit sã ºtie dacã ºi ea îl recunoaºte.Ea a intrat în jocul lui,cel puþin aºa susþinea cu doi ani în urmã,rãspunzându-i la mesaje. Relaþia lor a început cu mii de astfel de mesaje date pe mobil care au dus la costuri exorbitante.Dealtfel aºa am descoperit totul,citind câteva mesaje pe care mi le-au arãtat copiii.Atunci el a încercat sã mã convingã cã ºi-a dat seama cã doar pe mine mã iubeºte,cã nu a avut cu ea decât o relaþie pe telefon, cã nu îl atrage fizic, cã nu vrea sã mã piardã ºi ºtie cã în viaþa asta eu îi sunt sortitã. Am acceptat. Ne-am schimbat radical stilul de viaþã mutându-ne ºi separându-ne de mama lui pe seama cãreia eu pusesem existenþa problemelor noastre.O vreme ne-a mers bine pânã când am devenit din nou suspicioasã vãzând costurile ridicate pe telefonul mobil.Au început din nou discuþiile contradictorii, facturi detaliate pe care el le cerea,dar care nu ajungeau în mâna mea,veºnicile minciuni susþinute cu înverºunare pânã când într-o zi cu o sãptãmânã în urmã, ajungând mai devreme acasã am vãzut numãrul bine ºtiut pe telefonul care suna- aflat pe birou.Am fãcut iar o crizã ºi dupã discuþii interminabile ºi mult zbucium a recunoscut cã nu se poate abþine sã o sune, cã este ceva peste voinþa lui,dar cã trebuie sã înþeleg cã relaþia lor nu îmi ameninþã cãsnicia, cã eu sunt nevasta lui ºi cã nu o sã mã pãrãseascã niciodatã.Am aflat acum cã ea este la ultima înfãþiºare pentru pronunþarea divorþului,ceea ce spune multe... Deºi mã doare eu vreau sã divorþez pentru a scãpa de chinul pe care îl am când mã gândesc la relaþia lor,pe care nu o accept deºi el nu înþelege cum pot sã distrug o cãsnicie pentru o idee,niºte închipuiri cãci doar atât recunoaºte.Dar eu nu mai pot îndura suferinþa... Copiii ºtiu tot ºi vor sã ne despãrþim pentru cã nu vor sã mã mai vadã suferind.Eu ºtiu cã trebuie sã mã eliberez cumva...
id="quote">id="quote">

Oana_B

detalii donatii

actualizari donatii

quote:

el nu înþelege cum pot sã distrug o cãsnicie pentru o idee,niºte închipuiri cãci doar atât recunoaºte.Dar eu nu mai pot îndura suferinþa... Copiii ºtiu tot ºi vor sã ne despãrþim pentru cã nu vor sã mã mai vadã suferind.Eu ºtiu cã trebuie sã mã eliberez cumva...

id="quote">id="quote">

Asta ar trebui sa il intrebi tu pe el, daca se merita sa arunce totul ptr. o "idee, niste inchipuiri"...

Daca tu esti decisa sa divortezi, noi vom fi aici, sa te sprijim moral, pe cat putem.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Stii, o asa situatie este greu de acceptat, si daca nu o accepti acum, mai tarziu o sa-ti fie si mai greu. Deja nu mai ai incredere in el si daca intr-o relatie se termina increderea, s-a terminat tot.

O sa fie greu la inceput, dar cu timpul o sa-ti dai seama ca ai facut ceea ce trebuia. Toti meritam o a doua sansa si poate si o a treia, dar problema cea mare este: LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA, asa ca nu o sa-l mai vezi cu aceiasi ochi si o sa ai tot timpul nendoiala.

Mergi inainte, ce a fost a fost si acum este timpul sa faci ceva pentru tine, caci viata este foarte scurta, si daca acum cat mai ai putere nu ai pe cine sa contezi cand fetele se vor duce la casele lor, mai tarziu o sa-ti para rau.

Gandeste-te bine, si tine minte ca tu esti singura care poti decide ce va fi de acum incolo.

Nu uita ca aici o sa te sprijinim orice decizie ai lua.

Pupik de la Onyx si Vlad.[dual]

quote:Originally posted by ajutor

Va multumesc tuturor.Nu stiu incotro s-o iau.Ma simt putin pierduta,neputincioasa.Ma rog doar la Dumnezeu sa-mi dea putere.

id="quote">id="quote">Nu o lua tu niciunde!Spune-i lui sa o ia undeva si sa-si raspunda la intrebari.Tu doar asteapta ce zice el dupa o perioada de despratire.Abea atunci decizi.daca stai sau daca vei "pleca".Acum nu poti.Tu stai pe loc.Sa plece el.El are nevoie sa isi clarifice viata si prezentul, nu tu!si tot asa...

Care sunt inchipuiri?

Mesajele lui concrete, scrise, etc., sau viziunile lui ''reale??'' cu chipul ei si sufletul lui pereche dintr-o alta viata? Poate peste un timp (cand o sa termine ea cu divortul :P),o sa-l atraga si fizic si atunci tu ce ramai? Cu amintirea vremurilor cand el te-a chinuit cu viziunile lui. Ma mira faptul ca sustine ca te iubeste si tu esti sortita lui in viata asta. Apoi din cate stiu eu omul traieste o singura viata. Sau la el nu o fi asa? Intreaba-l unde vrea sa traiasca, in viata asta unde are sotie si doi copii sau in ''cealalta''? Doamne, cate aberatii pe lumea asta! O fi bolnav, du-l la doctor.

mamica fetitei mele:)

Ia, nu-i mai da atentie si fa-te ca nu-ti pasa, mai mult iesi cu prietenele si chiar incearca sa-i dai de inteles ca ai avea pe cineva.

Dute la coafor, cosmetica, masaj, pune-te la 4 ace si iesi in lume.

Sa vada cum e de "cealalta parte". Poate se lecuieste!

Daca e doar o toana a crizei de 40 de ani o sa-l lecuiesti. Daca nu se schimba nimic.....fa-ti un plan pentru tine si copii.

fluturasul meu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...