Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

In loc de regrete

Recommended Posts

Buna fetele,

[hia]

citeam pe site despre regrete si ma gandeam dak nu am prefera mai bine sa ne bucuram de ce avem si de ceea ce putem sa avem decat sa ne uitam in urma cu durere si regret.

As vrea sa va propun un nou subiect(imi cer scuze dak a mai fost postat pe forum, sunt noua [flo]pe forum):hai sa discutam si despre lucrurile frumoase .

Eu una vreau sa multumesc Celui de Sus pentru cate lucruri frumoase mi a trimis de a lungul anilor, pentru ca M-a indrumat si a avut grija de mine,chiar si atunci cand ma credeam stapana pe situatie.

Vreau sa-I multumesc pentru familia frumoasa pe cate mi-a daruit-o incepand cu Sotul meu si continuand socrii,parinti, prieteni,cu toti oamenii care au facut diferenta in viata mea, chiar dak nu au avut intentii bune .

Ii sunt recunoscatoare pt ca printr-o intamplare am descoperit acest site, care m-a facut sa ma gandesc ca nu sunt singura care se confrunta cu diverse situatii .

De asemenea ma bucur ca M-a ajutat sa trec peste momentele dificile (boala tatalui meu,bunica mea, spitale,socul si dezamagirea generate de un sistem sanitar care nu merge si din pacate nu prea cred ca va merge vreodata din cauza unora dintre componentii sai)si ca m-a invatat sa ma bucur de partea buna a lucrurilor negative.

Fetelor, eu cred ca fiecare dintre noi poarta in suflet cel putin un mic miracol care v-a schimbat viata.

Ma gandesc sa-I multumesc pentru ca l-a scapat de 2 ori pe tata din mana unor nemernici, care si spun medici, si din nestiinta si neprofesionalismul lor a fost la un pas de moarte. Vi se pare o situatie cunoscuta nu?Sunt sigura ca multe dintre voi aveti acelasi lucru pentru care sa multumiti.

In concluzie:Hai sa fim recunoascatoare pentru ce avem frumos in viata noastra si pentru cei din jurul nostru care inca mai sunt langa noi si ne poarta de grija.

[bis]

[cheers]

Numai bine va doresc si astept cu nerabdare sa impartasim si lucrurile frumoase in loc de regrete.

[cheers][;)]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...

Ma bucur ca am o familie frumoasa, chiar daca Emi are mucisori, Ina mai urla de foame si tati nu prea aude bine c-o ureche. [il]

Ma bucur ca Dumnezeu mi-a dat prieteni sinceri si inimosi.

Ma bucur ca mi-a dat un sot care mi-a imbogatit sufletul si m-a ajutat sa fiu mai buna.

Ma bucur ca mi-a dat incercarile pe care mi le-a dat ca sa ajung unde sunt astazi.

Multumesc.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!

http://www.point.ro/andrei/

multumesc pentru Bia, pentru ca e sanatoasa, voioasa si ma phace sa zambesc chiar si cand sunt cu energia pe zero...

multumesc pentru Dr, ca ne-am intalnit exact cand trebuia si de-atunci nu ne-am mai dat drumul unul altuia

phrumos subiect![pup]

(nu imi merge tasta PH, de aceea scriu cu PH)id="size1">

Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)

[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">

Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Ii multumesc lui Andrei pentru ca acceptat sa vina in viata mea, ca m-a acceptat sa-i devin mama si ca mi-a adus cea mai mare bucurie a vietii mele...

Ii multumesc lui R ca de 11 ani ma iubeste, ma intelege, ma suporta...si-mi arata partea cea frumoasa a tuturor lucrurilor...

Ii multumesc mamei mele pentru ca m-a nascut...si atat!

Si le multumesc tuturor, prietenilor si dusmanilor deopotriva...pentru ca fara ei nu as fi ajuns aici...

Adlemiid="red"> si [copil]Andrei(24.02.2004)

http://community.webshots.com/user/adlemi105

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...