ylilimic Publicat Septembrie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 9, 2006 S-a mai discutat pe aceasta tema si eu inca mai alerg dupa bani ! Conform ultimei ordonante indemnizatia trebuie platita prin factor postal SAU IN CONT BANCAR SAU CONT DE CARD. Unde trebuie sa ma adresez pentru a primi banii in contul de card? IN ianuarie nasc BB2 si deja ma doare capul cand ma gandesc ca trebuie sa intalnesc "amabilitatea" [blabla] d-lor de la posta! Liliana - mama lui Matei (05 nov.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Septembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2006 LA Directia de Munca, Solidaritate sociala si Familie situata in strada Decebal nr 13C. LA parter(intrare, pe dreapta) au ghiseu de relatii cu publicul, iar la etajul 4 sunt birourile de lucru, inclusiv directorii, o eventuala audienta. Ca banci, stiu d ela alocatii lucreaza cu Bancpost. Poate la cic or fi mai multe! BAfta multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ylilimic Postat Septembrie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2006 Multumesc pentru informatii! Acolo am facut cerere pentru redirectionarea alocatiei pustiului intr-un cont la Banc Post si nu au fost probleme. Cu prima ocazie cand ajung la Cta trebuie sa rezolv si problema asta care imi incurca mult programul. Multumesc si toate cele bune! ylilimic [gravi] 21+ cu (05 nov.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.