Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

......... CU MIOPIE,copiii ne vor mosteni?

Recommended Posts

Salut am 36 de ani ,am miopie forte (cca-15) si nu stiu daca a mai descchis cineva un subiect asemantor.

M-ar interesa mai ales ,daca aveti copii,in ce masura au mostenit sau nu miopia.Sau poate cunoasteti cazuri.

Si eventual,daca stiti , de la ce varsta se pot duce copii la un control.

Eu am o fetitza de 8 luni si sper sa nu aiba si ea asa ceva ...

MONI [mamica] de[bb] DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

[:D][:D]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parca suna mai prieteneste "gagici"! Credeam ca chiar ti-a dat un raspuns, dar de fapt era putin ...ofensata! Nu-i bai, supararea nu-i pe bani!

Si intr-o alta ordine de idei...Sotul meu are miopie. De vre-o 20 de ani, cind a descoperit-o dintr-o prostie[:D] Fata cea mare am dus-o la primul control la un an, si mi-a spus ca totul e OK, dar sa revin in fiecare an la control. Cea mica, am avut probleme cu ea de la nastere, ca avea canalele lacrimale infundate. Asa ca pe la 5luni am fost prima data cu ea la oftalmolog. La 2 ani si vreo 6 luni am fost iar cu ea ca avea strabism... Si cind a pus-o la aparate i-a descoperit si...na ca am lapsus![bang] Nu mai stiu cum ii zice, dar nu vede la distanta, iar ochelari i-a dat cu +. Strabismul s-a corectat, speram si vederea, in curind.(si eu care faceam misto de ea ca e impiedicata si din 3 pasi, la al 4-lea era pe jos[:D][bang][bang])

Daca banuiesti ceva, pe la un an ar fi recomandat sa mergi cu fata la control. Si, bineinteles, sa revii anual, ca poate aparea oricind boala![bang] Sotul meu a mostenit-o de la tatal lui, dar s-a manifestat abia pe la 18 ani!

Multa sanatate micutei, si sa speram ca nu te va mosteni! Iar daca o va face, nu e chiar o crima.

[pup] Dianei!

My lady Di & Aly

Filmulete

Mersi de raspunsuri gagici [;)]

Asa e mai bine? [:D]

De exemplu parintii mei n-au niciunul miopie,doar unul din fratii mamei au avut.Si in familie la mama au fost 6 frati,la tata 4 frati.

La sotul sunt toti ok.

Deci mai sper...

Peste o luna o sa sun sa vad daca o primeste vreun oftalmolog asa iute.Dar si eu am descoperit miopia pe la 10 ani si atunci aveam doar -2,5 nu -15 ca acum [bang][bang][bang]

MONI [mamica] de[bb] DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

am miopie forte, baiatul meu a mostenit-o. Primul control i l-am facut la 2 ani si jumatate si a colaborat foarte bine. Inainte de a ramane insarcinata am intrebat oftalmologul care sunt riscurile de a mosteni miopia si mi s-a spus ca daca va fi baiat are sanse 80% sa mosteneasca, daca este fata doar 25 % . Mostenirile de boli sunt incidente de la tata-fiica si mama-fiu.

Multa sanatate si nu dispera. Asta e!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)

Fotografiiid="blue">

Ajutati-l pe George!

www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

quote:Originally posted by dialnyko

Parca suna mai prieteneste "gagici"! Credeam ca chiar ti-a dat un raspuns, dar de fapt era putin ...ofensata! Nu-i bai, supararea nu-i pe bani!

id="quote">id="quote">dialnyko, imi puteai spune direct mie lucrul asta. Atata timp cat a disparut cuvantul din titlu, e Ok pentru mine. Dar, daca monica70 vroia sa-l lase acolo, il lasa facand abstractie de sugestia mea asa cum e libera sa-l foloseasca mai departe in mesaje.Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002Cresc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...