Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sterilet - de care?

Delia

Recommended Posts

Vreau sa-mi pun sterilet si dupa ce m-am informat suficient asupra efectelor secundare acum sunt in dilema de care...

Doctorul meu ginecolog spune sa-mi pun Mirena dar o alt doctorita m-a sfatuit ca este recomandat femeilor dupa 35 de ani.

Voi de care v-ati pus?...si daca este posibil un link cu o clasificare a lor ( de cupru, cu hormoni sau nu etc.)

Cand se pune, in ce perioada a ciclului menstrual, dureri daca sunt etc.

Multumesc mult!

Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Delia

Vreau sa-mi pun sterilet si dupa ce m-am informat suficient asupra efectelor secundare acum sunt in dilema de care...Doctorul meu ginecolog spune sa-mi pun Mirena dar o alt doctorita m-a sfatuit ca este recomandat femeilor dupa 35 de ani.Voi de care v-ati pus?...si daca este posibil un link cu o clasificare a lor ( de cupru, cu hormoni sau nu etc.)Cand se pune, in ce perioada a ciclului menstrual, dureri daca sunt etc.Multumesc mult!Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

id="quote">id="quote">mie mi-a montat steriletul dna dr. Mihaela Badea (fosta la Spit. Universitar, acum la Clinica Micomi) si la sfatul dumneaei am optat pt unul simplu de cupru; dansa a motivat ca nu este cazul la virsta mea (35 ani) sa bombardez suplimentar organismul cu hormoni, urmind sa apelez la un astfel de sistem intrauterin probabil dupa 40-45 ani.probabil ca cel mai bine este sa accepti sfatul ginecologului curant, poate in anumite cazuri asocierea dispozitivului intrauterin cu hormoni este necesara.

Am facut un sondal "medical" pe la ginecologie si mi s-a recomandat Mirena in majoritatea cazurilor explicandu-mi ca materialul folosit este net superior si ca doza de hormoni este benefica la orice varsta.

In afara de Papanicolau am auzit ca se mai fac si alte teste.Aveti cumva idee de care?

Multumesc mult!

Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...