Delia Publicat Septembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2006 Vreau sa-mi pun sterilet si dupa ce m-am informat suficient asupra efectelor secundare acum sunt in dilema de care... Doctorul meu ginecolog spune sa-mi pun Mirena dar o alt doctorita m-a sfatuit ca este recomandat femeilor dupa 35 de ani. Voi de care v-ati pus?...si daca este posibil un link cu o clasificare a lor ( de cupru, cu hormoni sau nu etc.) Cand se pune, in ce perioada a ciclului menstrual, dureri daca sunt etc. Multumesc mult! Delia, [copil] Codrin si Irisid="size2">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Septembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2006 quote:Initial creeata de DeliaVreau sa-mi pun sterilet si dupa ce m-am informat suficient asupra efectelor secundare acum sunt in dilema de care...Doctorul meu ginecolog spune sa-mi pun Mirena dar o alt doctorita m-a sfatuit ca este recomandat femeilor dupa 35 de ani.Voi de care v-ati pus?...si daca este posibil un link cu o clasificare a lor ( de cupru, cu hormoni sau nu etc.)Cand se pune, in ce perioada a ciclului menstrual, dureri daca sunt etc.Multumesc mult!Delia, [copil] Codrin si Irisid="size2">id="blue">id="quote">id="quote">mie mi-a montat steriletul dna dr. Mihaela Badea (fosta la Spit. Universitar, acum la Clinica Micomi) si la sfatul dumneaei am optat pt unul simplu de cupru; dansa a motivat ca nu este cazul la virsta mea (35 ani) sa bombardez suplimentar organismul cu hormoni, urmind sa apelez la un astfel de sistem intrauterin probabil dupa 40-45 ani.probabil ca cel mai bine este sa accepti sfatul ginecologului curant, poate in anumite cazuri asocierea dispozitivului intrauterin cu hormoni este necesara. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Am facut un sondal "medical" pe la ginecologie si mi s-a recomandat Mirena in majoritatea cazurilor explicandu-mi ca materialul folosit este net superior si ca doza de hormoni este benefica la orice varsta. In afara de Papanicolau am auzit ca se mai fac si alte teste.Aveti cumva idee de care? Multumesc mult! Delia, [copil] Codrin si Irisid="size2">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anky Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Delia,si eu am avut Mirena dar l-am scos dupa trei luni,aveam singerari care ma tineau cite doua saptamini plus retentie hidrica.Asa ca e mai bine fara,e clar ca hormonii sintetici nu imi fac bine. Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.