Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sarcina cu prezervativ?

Recommended Posts

S-a intamplat cuiva asa ceva? ca io mai am putin si o iau razna. Nu s-a rupt, l-am pus corect, la timp, nu am gresit cu nimic si cu toate astea au trecut 40 de zile de la ultima menstruatie. Am facut 3 teste de sarcina, toate negative si inca mai astept. M-am programat si la medic dar pana atunci ma macina intrebarea asta. Deci, a patit-o cineva?

just me

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Poate e doar o dereglare pe fond de stres.

Testele ar fi trebuie sa iasa pozitive, daca erai insarcinata(devin pozitive cam la o saptamana de intarziere)id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

S-ar putea sa nu fie totusi sarcina. Din 3 teste, nu puteau sa greseasca chiar toate. Si zici ca nici nu s-a intimplat vreun accident cu prezervativul. Alte simptome nu ai?

Poate sa fie doar o dereglare a menstruatiei de alta natura, fara nici o legatura cu o sarcina.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mananc de rup, ma dor sanii de mor si sunt super irascibila. Cam astea sunt simptomele. Dar poate sa fie bine mersi si pms.

Barbatu-miu sustine sus si tare ca n-a observat nici o defectiune a obiectului in cauza. El de obicei dupa zici ca umbla pe norisori, asa ca naiba stie daca a fost atent sau nu.

Daca e ceva, il omor cu mana mea.

just me

quote:Originally posted by anka-maria

El de obicei dupa zici ca umbla pe norisori, asa ca naiba stie daca a fost atent sau nu.Daca e ceva, il omor cu mana mea.just me

id="quote">id="quote">Poate data viitoate il pui tu sa nu mai greseasca.[:D]Eu nu cred ca esti gravida.Pentru siguranta fa un test de sange sau mergi la doctor.Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

quote:Originally posted by numeioana

Eu zic ca sunt 1% sanse sa fi ramas gravida cu prezervativ. Stiu pe cineva pe forum care spunea ca i s-a intamplat de mai multe ori...dar eu sunt rezervata...IoanaPentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!id="red">id="size3">

id="quote">id="quote">Mda,de mine este vorba.Eu am ramas de 2 ori cu prezervativ..si cum eram in pauza dupa AC,eram mereu cu gura pe sot sa fie atent sa nu se rupa.De rupt nu s-a rupt.Nici in zi de azi nu stiu exact cum s-o fi intamplat.De banuit banuiesc eu cate ceva si am niste explicatii,doar ca nu-s sigura ca asa s-a intamplat si la noi(dr la care am facut ecografia la a treia sarcina,dar a doua oara cand am ramas accidental..a zis sa dam firma in judecata ;-) si ne-a explicat ca este posibil si cam cum este posibil sa se fi intamplat,caci pana la urma nici o metoda nu este sigura 100%).Aaa si la mine testele mereu au iesit negative desi eu am fost insarcinata de mai multe ori.(sarcini confirmate ecografic)Dar la tine este posibil sa nu fie sarcina.Eu am stiut dupa f putin timp,cand poate multe ar spune ca nu are cum,ca eram insarcinata..si asa a si fost.Cel mai bine este sa mergi la dr sa-ti faci o analiza de sange sau o ecografie.Mult succes si sa fie cum iti doresti.[flo]POZE

De pus eu il pun[hot] deoarece barbatu' in acele momente n-ar nimeri nici daca ar trebui sa si-l puna pe un deget. Dar la scos nu mai particip, macar atata lucru' sa fie si el in stare fara sa-mi strice mie momentul. In fine, se pare ca si aici trebuie sa fac treaba cu mana mea [:D].

Ultimul test a fost un Clear Blue ca am inteles ca sunt cele mai sigure. Ar fi culmea sa fac 5 teste negative si al 6-lea sa iasa pozitiv.

Intrebare cretina: cat de repede se vede la eco o sarcina?

Leditia, mi-ai ucis in cateva randuri si increderea in testele de sarcina si in prezervativ. Ma duc sa termin ciocolata si sa-l omor pe barbatu-miu.

just me

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...