agerica Publicat Septembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2006 Buna, Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine. Am 36 de ani si sunt diagnosticata cu sterilitate primara. In urma unui consult la medicul endocrinolog mi-a recomandat sa fac dozari hormonale in anumite zile ale cm-ului.Asta am inteles dar mi-a mai prescris un examen de laborator-CPG-Compex pregnandiol spunandu-mi ca este foarte necesar sa il fac.Problema este ca eu sunt din Baia Mare si la nici ub laborator nu au auzit de asa ceva.Am cautat si pe internet dar nu am gasit nimic relevant in romana.Puteti sa imi spuneti de fapt pentru ce este relevant aceasta analiza de urina ,eventual unde se face ,daca tb intr-o zi anume a cm-ului si cat costa? Fetelor voi ati facut aceasta analiza? Stie cineva ceva despre ea? Multumesc anticipat pentru orice informatie. agerica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agerica Postat Septembrie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2006 Nu stie nimeni nimic? Sa va spun ce am mai aflat eu intre timp. Dupa ce am facut o lista completa cu toate laboratoarele din Baia Mare am inceput sa dau telefoane si sa cer informatii.Nimeni nu stia nimic.Mai mult am fost intrebata daca este vreo gluma.[cusca] In fine,la ultimul laborator de pe lista am fost rugata sa astept la telefon[;)].Dupa 10 minute o dr. imi spune ca da ar fi auzit de asa ceva , sa sun peste 1 h Bun. Peste o ora ce sufletul la gura sun.Surpriza.Da, stie de analiza.[cool]Probe de urina din 24 h(recoltate in conditii speciale-nu ca si la urocultura)pe care sa il strang intr-un pet de 'apa minerala 'de 3 l(nu au recipiente asa mari..[8D]).ei le preiau apoi le trimit la Timisoara si de aici sunt trimise in...FRANTA.Am ramas blocata.[V]Era randul meu sa o intreb daca face glume.F serioasa mi-a spus ca nu.(sotul meu face glume...[alcool]'da pasaport nu-i trebe draga?).Am uitat sa va spun ca am sunat-o innebunita pe dr.endocrinolog sa o intreb daca nu cumva a gresit cu analiza asta.Nu am gasit-o, normal.[bruta]Deci,colectez 24 h urina/in pet de apa minerala si via[bicla] Franta.A... dupa ce platesc 120 ron ca atat costa nebunia asta de analiza. Va roooggggggggg cine a mai facut analiza asta sa ma lumineze si pe mine de ce este atat de relevanta in cazul infertilitatii primare?[flo] agerica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2006 agerica, incearca sa pui intrebarea si aici: analize hormonale, fetele de la "asteptand un ingeras" cred ca stiu cate ceva. succes! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agerica Postat Septembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2006 id="red">Roxana, id="black">Multunesc pentru sfat,dar sunt cam nepriceputa[batcap] Se poate muta tot subiectul la 'analize hormonale'sau trebuie sa-l scriu din nou si acolo? Daca se poate,pot sa te rog pe tine sa il muti acolo?[help] Te [pup]si toate[flo] agerica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2006 nu trebuie decat sa dai copy/paste pe textul mesajului, alta functie de alipire nu am nici eu. intri pe subiectul indicat de mine si scrii raspuns la subiect....acelasi mesaj ca aici. succes! daca ai vreo problema te ajut. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agerica Postat Septembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2006 Roxana, Multumesc,am incercat[ups]. Sper ca nu am facut'varza' mesajul si a ajuns unde trebuie. Verific acum. agerica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 ai facut foarte bine, am vazut de ieri. nu e asa greu Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.