vorica Publicat Septembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2006 Fetita mea în vârstã de 6 ani ºi 8 luni face foarte des urticarie. Am fost cu ea la medic, am urmãrit atent ce aliment nu-i prieºte, dar cu toate acestea nu am reuºit sã-mi dau seama care este cauza. Vã rog ajutaþi-mã cu sfaturi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisicuta si matei Postat Septembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2006 De obicei urtiacria apare ca reactie alergica.Daca nu ai remarcat ca ar fi de la un aliment anume poate este la praf,polen alte cauze.Eventual mergi la un alergolog si fa-i un test pentru alergii.Poate obtineti vreun rezultat![floare3] Pozici cu noi "Cronometrul" lunilor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katm13 Postat Septembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2006 si eu am avut alergii de mica. se banuia ca de la capsuni, frisca, afumaturi. ca o incapatanata ce sunt, mancam din alimentele interzise, dar nu imi iesea intotdeauna urticarie. si atunci nici eu nici doctorul nu mai stiam ce se intampla. un doctor, mi-a spus sa mai astept sa-mi vina ciclul, si apoi mai vedem. intradevar, alergia la alimente (urticaria) s-a rarit de atunci, ajungand sa mai am totusi o data la cativa ani (acum am 28 de ani si n-am mai avut de un an jumatate). nu e o solutie sa astepti sa treaca timpul si sa vezi cum evolueaza! dar eu nu am avut incotro. aveam caiete intregi cu tot ce mancam, dar parca urticaria aparea cand vroia: la aceleasi mancaruri cateodata da, cateodata nu. luam antihistaminice, calciu si asteptam sa treaca. si a trecut. e bine ca tu notezi ce mananca. ai incercat sa-i scoti alimentele care produc alergii? apoi sa introduci treptat cate unul, poate iti dai seama. sanatate si cat mai putine bubite! cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.