Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sarcina cu test negativ???

Recommended Posts

Mi-a intaziat ciclul deja 2 saptamani.Am facut doua teste de sarcina(diferite),negative clar,ultimul acum 3 zile.In general am ciclul f regulat la 30 zile,asa incat sunt foarte nelinistita.Intentionez sa merg la un control.Nu ma doare nimic,doar sunt usor balonata si sanii carnosi.Poate ma mail inistiti voi...se mai intampla si la altele?E posibil sa fiu insarcinata si sa nu iasa testul??!!!

Multumesc!

poze

Iri si Iris

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu din cate stiu, testul e cat se poate de convingator.

Poate de ex sa iasa pozitiv, si apoi dupa 2 saptamani sa vina ciclul. Nu inseamna ca testul a fst gresit, ci ca - ai pierdut o sarcina care nu era tocmai ok.

Ptr siguranta - fa un test de sange. Si vezi ce zice ginecologul. Sa nu ai tulburari hormonale.

Sã nu crezi tot ce auzi

Sã nu faci tot ce poti

Sã nu spui tot ce stii

Sã nu dai tot ce ai.".

(Parintele Paisie Olaru)

Nu cred ca esti gravida. Deja a trecut prea mult timp de la o eventuala conceptie. Si mie mi-au iesit 2 teste negative cand am ramas gravida cu Matei, insa, dupa 2 saptamani, al treilea mi-a iesit pozitiv. Daca au trecut doua saptamani de la conceptie, testul nu ar trebui sa dea gres.

Ma rog...pot fi si exceptii, putine la numar. De-asta mai bine mergi sa faci testul la sange. Mie la asta mi-a iesit clar sarcina[;)]

Se face si in regim de urgenta, de la o zi la alta. Eu l-am facut la Medicover.

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Ieri am fost deja la doctor.Se pare ca nu e vb de sarcina.Pur si simplu "ovarul a luat o pauza"!Se intampla pe fond psihic:stress,cura de slabire si chiar teama de sarcina sau dorinta exagerata de a avea copii.La mine clar sressul a fost cauza si poate si teama de sarcina.Astept inca...daca nu il voi "chema" cu forta[:D]

Cel putin m-am linistit.

Multumesc [flo]

poze

Iri si Iris

• 3 weeks later...

Anexita, metroanexita si complicatiile lor - se fac bai de sezut fierbinti, cu infuzie combinata de pelin. Aceasta procedura are un puternic efect antiinflamator si antiinfectios, actionand totodata ca un puternic stimulent al activitatii ovarelor. In trecut, femeile care aveau anexita corelata cu amenoree (absenta ciclului menstrual) faceau asemenea bai fierbinti cu pelin si luau intern pelinita (surata pelinului despre care am vorbit la inceputul acestui articol), ceea ce le redeclansa numaidecat menstruatia.

http://www.formula-as.ro/reviste_677__66__pelinul.html

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.id="size1">

Revin...

[ups] inca nu mi-a venit ciclul asta ar fi a 2-a luna.

Dupa sfatul medicului,dar abia dupa o saptamana ,am luat Duphason(progesteron).Daca tin bine minte dupa 12 zile ar trebui sa-mi vina.Mai am de asteptat inca vre-o saptamana...

Probelma e ca ma simt rau:molesita,senzatie de somn,pratic as zaca,balonare,senzatie de foame continua dra cand vreau sa manac am greata si cel mai grav :sanii,simt ca explodeaza,sunt fff umflati,senzatia seamana cu cea de cand alaptam si erau plini de lapte,ma dor groaznic la o simpla atingere !!!!!!!!!!!!![ups]

Ar trebui sa mai astept...

Retin ca doctora mi-a zis ca e f putin probabil sa ramai insarcinata in faza de amenoree,poate...am sa mai fca un test.

Ondrio,tu cum mai stai?Recunosc ca am trecut prin cea mai stressanta perioada a vietii mele,dar???

Aveti vre-un sfat?

Am citit de infuzia de pelin,merci!

poze

Iri si Iris

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...