Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spalarea biberoanelor

Recommended Posts

Buna,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Cum ( cu ce fel de apa,detergent?) sa spal biberoanele inainte de a le baga in sterilizator?

Laptele Humana pe care il dau bebitel mele este foarte gras iar simpla spalare cu apa rece nu curata suficient biberoanele.

Help.

Lili

O mamica debusolata.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cu apa calda (eu incerc sa fie cat mai fierbinte) de la robinet, cu perii speciale de biberoane si tetine si cu detergentul folosit la vasele noastre.

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**]Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

[foto] & Poze noi & [tv]

SCOALA SKI

parinti clujeni

Eu ii spal vesela cu apa calda si sapun lichid(dalin)asa am citit ca e mai bine ca se calateste mai usor si sapunul nu e asa toxic ca detergentul.bibe le clatesc intai cu apa rece de cateva ori apoi apa calda cu sapun si clatire multipla cu apa calda.are peria de sticle si buretel numai ale lui.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos

LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Ei, io il spalam cu hirtie igienica [:D] Din cauza ca peria nu intra peste tot, ramineau urme de lapte, asha ca m-a invatzat o prietena ce sa fac: se ia un pumn de hirtie igienica, se baga in biberon shi peste se pune apa, il agitzi bine, vershi hirtia cu apa shi-l clateshti de resturi, e buna metoda, shi mai shi degreseaza! [:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

Sport cu Hula Hoop

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...