Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CAUT PSIHOLOG PEDIATRU

Recommended Posts

Va rog sa ma ajutati cu numele si adresele unor psihologi competenti la care sa ma pot adresa pentru fetita mea de 5 ani si jumatate care manifesta un comportament ciudat.Sunt o mama depasita de situatie si sunt in cautarea unui sfat profesional.Pot fi contactata la tel: 0723.459.264 sau la mail :melania_matei@yahoo.com.Va multumesc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mesajul original:

melimel

Posted - 13/09/2006 : 09:05:43

--------------------------------------------------------------------------------

Va rog sa ma ajutati cu numele si adresele unor psihologi competenti la care sa ma pot adresa pentru fetita mea de 5 ani si jumatate care manifesta un comportament ciudat.Sunt o mama depasita de situatie si sunt in cautarea unui sfat profesional.Pot fi contactata la tel: 0723.459.264 sau la mail :melania_matei@yahoo.com.Va multumesc.

Eu sunt moderata, deci nu pot trimite pm-uri. Pot primi si pm si mail, in schimb.

Adina, am incercat sa-ti trimit un mail, n-a mers.

Cunosc o familie tanara, sot si sotie, ambii psihologi, ei insisi parintii unei fetite; au un cabinet in centrul Bucurestiului, daca va intereseaza coordonatele lor, contactati-ma pe privat.

Citez din placheta lor:

Nu dezvoltam jucandu-ne!

Organizam grupuri de dezvoltare a creativitatii si abilitatilor de comunicare pt copii si adolescenti.Tematica adordata:

- Nevoia de educatie, adevar sau provocare?

- Ce joc prefera copilul meu?

- Inteligenta emotionala in educarea copiilor

- Atasament si individuatie

Sanatate tuturor[flo]

Maria

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...