cristia Publicat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 13, 2006 Neata! M-am hurducait ieri rau de tot prin Bucuresti cu taxiul (interes de servici[bang]) cam toata ziua.Mi-e frica sa nu-i fi facut rau la bb din burtik... Am incepand de aseara niste dureri vagi de burta. Multumesc anticipat, Cristiana amma lui Andrei (29Sep06) si [gravi]19+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingeras26a Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Stai linistita...considera ca l-ai dat putin in leagan :) Eu lucrez in Giulesti si fac zilnic drumul dus-intors la serv de la inceputul sarcinii (cu masina personala, dar oricum este nasol). Mi-am propus sa raman sa lucrez de acasa din nov, si mai in gluma, mai in serios, am zis ca daca asa o sa fac, bebitza mea o sa se nesca direct cu cucuie :) Ai si tu grija pe viitor, spune-le soferilor sa mearga incet si sa nu ia gropi, ca esti insarcinata, sunt receptivi! Bafta in continuare! Pupicei, Ingeras [gravi]25+ [fetita] Maya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica_b Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Din cit m-am documentat eu cica la virsta asta nu ar fi pericol decit daca ai deja ceva probleme (col scurtat sau in pericol sa se deschida). Monica [gravi] 14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Din cate stiu eu hurducaielile nu sunt chiar bune pentru bebe asa ca incearca sa le eviti. Eu nu am avut voie pe motocicleta in perioada respectiva nici macar ca pasager tocmai din cauza hurducaielilor. Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 si eu cred ca trebuie cat de cat evitat, mie dr-ul mi-a interzis sa merg spre ex cu avionul fiindca din cauza "zdruncinaturilor" de la aterizare si trepidatiilor de la decolare sa nu cumva sa se declanseze nasterea. monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristia Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Multumesc frumos ptr rasp![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.