tatatushi Publicat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 13, 2006 Ce stiti? Daca ma expun la soare e posibilitatea ca linia de pe burtica sa devina mai vizibila?(se vede si acum, dupa 3 luni de la nastere, dar e mai atenuata decat in sarcina) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 O sa dispara, eu am nascut de 5 luni - aveam o burta imensa (gemeni de 3kg fiecare) si a disparut acum o luna. Nu cred ca are importanta daca bronzul o scoate in evidenta. Oricum va trece in timp. http://photos.yahoo.com/ph//my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Da, dispare in maximum jumatate de an de la nastere!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_1976 Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Mie la al treilea copil mi-a aparut de-abia dupa nastere![:D] Desi este vorba de o pigmentare, soarele nu are influenta daca ai nascut de 3 luni. Mariana [gravi] 16+ id="purple"> mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.