Gaby Publicat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 13, 2006 Buna, am aflat azi ca sunt insarcinata...oricum banuiam...si vreau sa merg la un medic care sa ma urmaresca pe toata perioada si cu care sa nasc, plus ca am rh neg - si cred ca trebuie sa fac cat mai curand niste teste... L-am nascut pe primul piticot la spitalul Bucur, de unde am plecat si am spus ca nu mai fac copil...vreau ca nasterea sa decurga ok, sa nu mai trec prin acele chinuri, ore fara sa pot face nimik... si atunci am cerut epidurala si am fost refuzata...As vrea sa-mi recomandati clinici sau medici de la spitale mai umane...Nici nu stiu ce clinici particulare au spital il stiu doar pe cel de la urgenta, unde o nastere normala costa anul asta 70 mil, cam mult cred eu... Multumesc anticipat pt. orice sfat! omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Gaby, eu ti-l pot recomanda pe medicul meu, Puia Sorin, de la Giulesti. Are si cabinet particular, la clinica Marinescu Medical Center, str. Av. Mircea Zorileanu nr. 44, sector 1 (da un search pe google si vezi clinica). Este un medic foarte bun, monitorizeaza sarcina cu foarte mare atentie si poti opta si pentru cezariana daca vrei. Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby Postat Septembrie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 buna, sa inteleg ca pot merge la cabinet si voi naste la giulesti? cu el, sper! omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Pentru prima data, mergi la cabinet; apoi iti va spune el unde va veti vedea pentru urmatoarele consultatii (la cabinet sau la spital). Nasti la Giulesti cu el. Eu ti l-am recomandat, pentru ca-mi dau seama ca esti intr-o situatie speciala (Rh negativ) si intr-adevar ai nevoie de un medic foarte serios. Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalina2003 Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Un doctor bun, care scrie capitolele despre Rh in cartile de specialitate, excelent in echo (vital in astfel de cazuri), este Prof. Pelinescu, Filantropia. Intr-o situatie asemanatoare ma aflu si eu, adica mai vreau un bebe,dupa o sarcina in care bebe a avut Rh pozitiv. Ce Rh are primul tau copil? Ai facut vaccinul (numai daca bebe1 era Rh pozitiv)? Tine-ma si pe mine la curent, daca vrei si nu te deranjeaza.Multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby Postat Septembrie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 chiar nu-mi puteti recomanda medici de incredere dar si spitale in acelasi timp???? omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Eu am nascut cu Tutunaru la Elias si totul a fost foarte ok! J si Carla (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Si eu tot cu Tutunaru..si tot la Elias. Insa nu e adeptul cezarienelor la cerere din pacate...sau din fericire. Indiferent unde te hotarasti sa mergi, sarcina usoara si bb sanatos!!! Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 8 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zfcristina Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Si eu tot pe dr.Puia ti-l recomand.Este un medic f. bun,"mamica " mea vitrega a nascut cu el 2 copii si ea cu aceeasi problema(rh negativ si tatal meu pozitiv) iar la mine ,dansul mi-a urmarit ambele sarcini dar din pacate la ambii copii am nascut cu alti medici . 1 ,2 3 Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelapriboi Postat Septembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2006 Eu am nascut la Cantacuzino cu Doctorul Decebal Hudita. El este si la clinica Medlife. Un doctor excelent. ANGELA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.