Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bucurestenii liberi 27-29 septembrie?

irbo

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cu ocazia Congresului Francofoniei, perioada in care nu se va circula deloc in centrul Bucurestiului. Exista propunerea MAE de acordare zile libere propunere care trebuia aprobata in sedinta de guvern. Azi fiind sedinta de guv ma gandeam ca ati auzit ceva.

Irina

Distribuie pe alte site-uri

Asteptam cu interes.[:D]

Raza, propunerea MAE, era ca guvernul sa declare zilele de 27-29 septembrie, zile libere pt bucuresteni. Motivul era disconfortul creat de restrictiile de circulatie; speranata lor era ca daca bucurestenii vor avea parte de un WE prelungit, multi vor prefera sa profite de el, si sa plece din capitala, astfel incat sa nu mai fie organizatorii evenimentului stresati si de nr mare de masini care circula zi de zi.

Dar, tare mi-e ca o sa ne alegem doar cu niste metrouri ultra pline- pe arterele indicate de ei NU va circula RATB-ul, asa ca tot poporul, sfatuit sa lase masina acasa, va avea un singur mijloc de transport prin centru, si anume metroul!

Creta

Au anuntat ceva la TV (m-a sunat mama) .. dar cica numai pt elevi si functionari.

Asteptam completari !!

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite

sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua">

quote:Originally posted by furni

Da, 3 zile libere care SE VOR RECUPERA.Furni

id="quote">id="quote">Uite pe astea nu le-as recupera absolut deloc, pentru ca nu mi-am dorit eu ca summitul asta sa se desfasoare in Bucuresti! Trebuiau mai intai sa se gandeasca la toate aceste probleme si dupa aia sa aleaga fix capitala pentru o asa desfasurare de forte. Ce avea daca-i ducea pe toti La Poiana Brasov? Inchideau o statiune turistica pentru trei zile in loc sa faca program artistic pentru 2 milioane de oameni!Creta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...