Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravida... cu endometrioza. da, se poate!

Amely

Recommended Posts

Dupa cum multe din voi stiti, am luat o mica pauza in ultimul timp, activand mai mult la un subiect trist, pe care il stim atat de bine...

Sambata, de Sf. Ioachim si Ana, am mers la biserica si m-am rugat pentru mine, pentru Mirela si pentru noi toate. Am aprins o lumanare si pt. sufletelul pierdut acum 2 ani. Si dupa 3 ani de ruga si lacrimi, Dumnezeu se pare ca s-a indurat de mine.

Sambata nu stiam, nici nu banuiam. Si totusi a doua zi am facut un test Barza.... ceva m-a indemnat. Era pozitiv. Am plans ca un copil, nu credeam ca-i adevarat. A doua zi am repetat un Clear Blue, tot pozitiv.

Azi am mers la prima eco, s-a vazut punctuletul. Nu am mai avut lacrimi sa plang, acum deja mi-e frica. Mi-e frica sa nu-l pierd din nou, dar am credinta si speranta ca de data asta trebuie sa fie bine. Inca nu stiu sa ma bucur de ceea ce mi se intampla, dar sper sa invat, incet-incet, alaturi de voi.

Stiu ca vi se va intampla si voua minunea, curand, nici nu stiti cat de curand, eu tocmai lasasem garda jos, luna asta. si totusi...

Vreau sa va zic un lucru: CREDETI IN VOI, IN DESTINUL VOSTRU.id="red"> Veti deveni mamici toate, rand pe rand. Pentru ca va doriti, pentru ca meritati. Eu inca nu plec de aici, nu inca... M-am atasat prea mult. Langa voi am invatat sa lupt, sa sper, sa ma rog. Practic, ma simt inca o aspiranta, inca nu pot sa cred, sa realizez ce mi se intampla... nu m-am trezit.

Va pup si va rog sa scuzati lungimea mesajului, am vrut sa va dau un pic de curaj, de speranta. Stiu ca e greu, stiu asta mai bine decat oricine, dar E POSIBIL.

Doamne-ajuta!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"id="red">

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Amely .............imi vine sa plang , daca nu chiar plang de fericire , chiar scriam la celalalt subiect pe care mai sarbatorim.

Sunt fff fericita pt tine , era timpul ca DD sa-ti asculte rugile .

Am o intrebare , cum ai putut sa nu ne spui pana acum o asa mare bucurie ?

FELICITARI , SARCINA USOARA id="red">.........[id="size4">bis][bis][bis][bis][bis]

Te pup!

asteptam cu sufletul la gura sa vad macar o veste de la tine...

uite ca te'am prins si ma bucur sa fiu prima aici[;)] care te felicita..

Felicitariiiiii!!!din toata inima!!!!id="red">

stii cum spunea betycaid="red"> " Crede in visul tau si vei reusi!!id="red">..barvooo Amelyid="red">[pup]

am vrut sa scriu prima..da nu am terminat[:D]

fugggg ..da revin[:D]

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!id="red">

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

uite ca nu apucai sa spun prima[:D]

da nu'i nimik...e bine si asa..tu stii ca io te iube multttt..

Mi te-am inchipuit de atatea ori: mic, fragil, cu un chip de heruvim si un zambet care ar putea schimba lumea... id="red">Lumea mea.id="red">id="Arial Black">

Lumea ta s'a schimbat Amleyid="red">.[bis]

[flo][flo][flo]

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!id="red">

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Va multumesc din suflet fetelor, sa stiti ca nu am vrut sa va ascund, dar pur si simplu nu am avut curaj sa ma bucur. Poate asa mi-e firea... Sper sa pot acum, citind mesajele voastre...[grup]

(Liana, de fapt tu esti prima... stii bine[pup])

Au mai stiut cateva fete de suflet, Lachione si Bubulina, care m-au inteles de ce nu postez si m-au incurajat...

Sunteti toate niste fete saritoare, inimoase, MINUNATE, iar Dumnezeu va va ajuta sa deveniti mamici. Daca nu pe voi, atunci pe cine?[grup]

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Amely, ai sa ma crezi sau nu, dar am avut o presimtire ca luna asta ai ramas. Nu stiu de ce.[amoras] Da-mi voie sa te felicit din tot sufletul, atata timp am petrecut impreuna aici la aspirante, incat fiecare reusita ma bucura enorm![bis][bis][bis] Sunt fericita pentru tine si pentru fiecare fata de aici cand vine cu o asa veste!

Sa fie intr-un ceas bun!id="red">[flo][flo][flo][flo][flo]

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"id="size2">

Tablitele de smarald ale lui Tothid="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Amely:id="red"> mi-au ramas cuvintele in gat de emotie citind titlul subiectului tau...doamne, ce fericire!!! Ma bucur atat de mult pentru tine si pentru noi toate, ca ne redai speranta. Iti doresc din tot sufletul ca sarcina sa fie minunata si peste 9 luni sa-ti tii puiutzul in brate! Bravoooooo!!! FELICITARI!!![pup]

bubuleana

Amelyid="red">

scupa mea... ma bucur muult de tot pt. tine...te bat daca mai zici ca ti-e frica!! Relash...asta e cuvantul... ca altfel...venim cu...[neand]!

Ai crezut in visul tau, te-ai rugat si ai reusit! O sa vezi ca DD o sa te ajute sa duci cu bine sarcina pana la capat ( si cu ajutorul dlui dr. la nevoie) si o sa-ti saruti copilashul mult dorit!

Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Si.................. nu am uitat vineri dai de baut...[:D].[jamaica]

presimt io asa ca va fi baietash bebeleid="size1">[olala]

dany

Fetelor... ma faceti sa plang...[q] Va multumesc din suflet. Nu pot sa scriu mai mult...de emotie...

Pozici cu noi

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...