Taty Publicat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2006 Am si eu nedumerirea asta, cumnata mea dadea fetitele ei cu ulei Johnson si pe fatzuca dupa baitza... eu insa am o retinere sa folosesc laptele corporal si pt fatzuca. Sunt produse speciale? Sau nu sunt necesare? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Eu n-am folosit pentru Robert Trixera,cu care l-am dat si pe fata,mai ales iarna cand ieseam la plimbare.Dar daca nu este absolut necesar,parerea mea e ca n-ar trebui folosita nici un fel de crema.Baita cu tarate ajuta foarte mult la hidratare. Mihaid="purple"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 eu n-am dat copilul cu nimic dupa baita, am folosit ulei la masaj si atat. dupa mine astea sunt trucuri de marketing. parere personala Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 In sezonul rece, cand bate vantul se irita si ei pe fata. Asa ca eu una ii dau (cand nu uit) cu Sanosan, crema pentru vreme rea. Cristina si ghighiloi [foto] id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taty Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Miha, cum faci baita de tarite? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dalimana Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Sunt creme hidratante pentru bb-lusi. Eu folosesc de la Sanosan[cool](sper ca nu e considerat reclama), dar la fel de bine se pot folosi de la alte firme. Asadar, eu o utilizez mai ales cand o scot afara, caci o apara de soare, de vant......... Sa nu intelegi ca-mi scot copilul in soare sau vant puternic, dar consider ca are pielea mult mai sensibila decat a noastra. Uneori si dupa , cand are rabdare gaza. Personal nu sunt de acord cu uleiurile, caci am inteles ca astupa porii( puteti sa ma contraziceti, ca sa aflu si eu adevarul). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 quote:Originally posted by aissaIn sezonul rece, cand bate vantul se irita si ei pe fata. Asa ca eu una ii dau (cand nu uit) cu Sanosan, crema pentru vreme rea.id="quote">id="quote">Cand era ger sau ningea, tot cu Sanosan pt vreme rea.Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag _________________________Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 cand era Patrick mic avea perioade cand se irita cam rau...foloseam crema de galbenele ultra clasica si bepanthen. in rest, nimic. in iarna, la vant, Sanosan. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 quote:Originally posted by TatyMiha, cum faci baita de tarite?id="quote">id="quote">O faceam cand era mai mititel.Acu e mare! [^] Si il mai dau atunci cand i se usuca prea tare pielicica cu crema cu ulei de catina de la Plafar.E foarte buna si ieftina.Deci,baia cu tarate: pui apa la fiert si cand da in clocot pui un saculet cu tarate de grau si dai deoparte.Lasi un pic saculetul acolo,pana se albeste apa.Apoi torni in apa de baie.Sper sa fi inteles.Nu prea le am cu explicatiile...Mihaid="purple"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slippers76 Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Am folosit Sanosan, cand se irita foarte rau de la balutze si din cand in cand iarna. Dar nu am folosit sistematic crema pe fata bebe-ului. Mama Ana si Mirunica (16.05.2003) http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.