Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dam bebeii cu cremusoara sau ceva pe fata?

Recommended Posts

Nu am folosit nici o crema pe fata copilului. Cand era frig si saliva, ca-i dadeau dintisorii, o mai ungeam, dar fara exces, cu vit. A pe barbitza, iar pentru iritatia de pe fata, cea care apare imediat dupa nastere, Nidoflor, parca.

Am uitat si baita de tarate.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sunt singura care il dadeam cu lapte de corp pentru bebei sa inteleg? Pe mine m-au invatat moasele la maternitate dupa ce ii fac baita sa il dau cu lapte de corp (Nivea foloseam) pe corp si pe fata si am facut asta pana acum vreo 5 luni. Dar il mai dau din cand in cand si acum. Cand o sa se raceasca vremea o sa incep iar sa il dau daca i se mai usuca pielea.

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Eu am folosit crema de fata pentru bebelasi de la Mustela, inca din primele luni, ii curatam fata cu gel tot de la Mustela si apoi il dadeam cu crema, o data pe zi. Nu s-a iritat pe fata niciodata si nici nu i s-a deshidratat fata de la vant, de cand da sezonul rece o sa o folosim din nou, e cam scumpa dar merita.Pe perioada verii nu am folosit nimic special de fata doar ca il spal bine de cateva ori pe zi si nu las sa-i fie barbita in contact cu saliva deoarece irita f tare fata bebelasilor iar noi suntem acum in faza de iesit dintisori asa ca....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Eu nici nu stiam ca ai voie sa le dai cu crema/ulei pe fatza. Pediatra noastra ne-a spus sa nu folosin nici un fel de ulei dupa baie ca nu le-ar face deloc bine asa ca nu l-am dat cu nimic. Adevarul este ca are o piele asa fina si curata ca nu le mai vad rostul cremelor, poate numai cand o sa fie ger afara. Acum...fiecare mama face cum crede ea ca e mai bine.[;)]

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...