papadie Publicat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2006 Catrina e plina de bube maaari pe o mina...arata a blande (au aparut azi dim si aratau cumva a ...zgarieturi). Langa ele au aparut unele mijlocii si altele mici. Asta incepand de azi dimineata...acu in ultimele doua ore i-au aparut pe ambele maini langa palme, la ambele picioare spre talpa. NU are febra, nu are muci...a facut RORul in iulie. Are ganglionii mariiiti in spatele urechilor. O sa-i scriu email pediatrei ca la spital nu ne primesc astia doar pentru niste bube. Ce pot fi astea? si mai ales cum o pot afecta pe Sofia(5 luni)? __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Ganglionii mariti la spate arata rubeola. Dar febra n-a avut? Daca a facut ROR-ul inseamna ca face o forma usoara, asa a patit si fi-miu.. Mai e si roseola, fara febra cred.. si daca face, ce? Mai bine pentru fetite. Nu cred ca e grav pentru cea mica.. ai alaptat-o la san si cred ca are imunitate.. poate nu face.. Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica[bebic] id="size1">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 De obicei bubitele bololor copilariei apar mai intai pe burtica si pe spate... Si David a facut rubeola dupa ce facuse ROR-ul...s-a manifestat cu febra apoi bubite... Ai schimbat detergentul? Sau a intrat in contact cu ceva suspect? Apa murdara??? (poate a bagat picioarele si manutele??) Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size2"> Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga varsta David[cool] poze David[cool]id="size1"> De-ale lui David[cool]id="size1"> Atelierul Piticilor[cool]id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 n-a avut febra. tre sa tina ceva regim?! __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 quote:Originally posted by sinzi_anaDe obicei bubitele bololor copilariei apar mai intai pe burtica si pe spate...Si David a facut rubeola dupa ce facuse ROR-ul...s-a manifestat cu febra apoi bubite...Ai schimbat detergentul? Sau a intrat in contact cu ceva suspect? Apa murdara??? (poate a bagat picioarele si manutele??)Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size2">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloagavarsta David[cool]poze David[cool]id="size1">De-ale lui David[cool]id="size1">Atelierul Piticilor[cool]id="size1">id="quote">id="quote">n-am skimbat detergentul dar oricum nu conteaza ca sta absolut goala[:D] si daca baga mainile nu avea cum sa le bage in felul ala ca are bubele de la cot in sus.__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 aaaaaa si maninca prost...vrea numa telemea si paine. __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 quote:Initial creeata de papadiee ambele maini langa palme, la ambele picioare spre talpa. __________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">id="quote">id="quote">Daca e rubeola, poate sa ia si bebe....este foarte contagioasa...si prin stranut se ia...Eu stiu ca la rubeola febra este aproape obligatorie...poate sa apara si tusea si ochii curgatori...Daca nu este o iritatie sau o alergie, atunci probabil ca trebuie sa fie o boala a copilariei...oricum cel mai bine este sa o izolezi de Pescarush...Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size2">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloagavarsta David[cool]poze David[cool]id="size1">De-ale lui David[cool]id="size1">Atelierul Piticilor[cool]id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Septembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 Ar putea fi varicela? La boala asta eruptia apare in valuri - dar bubele trebuie sa-si modifice aspectul, sa devina vezicule cu lichid. Robert a facut varicela si a avut ganglionii din spatele urechilor mariti. Orice-ar fi, multa sanatate si sa-i treaca repede! Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Septembrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2006 i-a mai aparut una...sunt bube intinse cu mijloc...care pare ar avea ceva. __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinatache Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 oana, va primesc la spital cum sa nu va primeasca? Da' pediatra nu e la cabinet sau de ce nu mergeti la ea? Cristina ----------------------------------------------- Explica-mi, si am sa uit Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg. Confuciusid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.