Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Buboaie, bube si bubite!?!?!?

Recommended Posts

Catrina e plina de bube maaari pe o mina...arata a blande (au aparut azi dim si aratau cumva a ...zgarieturi). Langa ele au aparut unele mijlocii si altele mici. Asta incepand de azi dimineata...acu in ultimele doua ore i-au aparut pe ambele maini langa palme, la ambele picioare spre talpa. NU are febra, nu are muci...a facut RORul in iulie. Are ganglionii mariiiti in spatele urechilor.

O sa-i scriu email pediatrei ca la spital nu ne primesc astia doar pentru niste bube. Ce pot fi astea? si mai ales cum o pot afecta pe Sofia(5 luni)?

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ganglionii mariti la spate arata rubeola.

Dar febra n-a avut? Daca a facut ROR-ul inseamna ca face o forma usoara, asa a patit si fi-miu..

Mai e si roseola, fara febra cred.. si daca face, ce? Mai bine pentru fetite.

Nu cred ca e grav pentru cea mica.. ai alaptat-o la san si cred ca are imunitate.. poate nu face..[pup]

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica[bebic]
id="size1">id="green">

De obicei bubitele bololor copilariei apar mai intai pe burtica si pe spate...

Si David a facut rubeola dupa ce facuse ROR-ul...s-a manifestat cu febra apoi bubite...

Ai schimbat detergentul? Sau a intrat in contact cu ceva suspect? Apa murdara??? (poate a bagat picioarele si manutele??)

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size2">

Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga

varsta David[cool]

poze David[cool]id="size1">

De-ale lui David[cool]id="size1">

Atelierul Piticilor[cool]id="size1">

quote:Originally posted by sinzi_ana

De obicei bubitele bololor copilariei apar mai intai pe burtica si pe spate...Si David a facut rubeola dupa ce facuse ROR-ul...s-a manifestat cu febra apoi bubite...Ai schimbat detergentul? Sau a intrat in contact cu ceva suspect? Apa murdara??? (poate a bagat picioarele si manutele??)Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size2">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloagavarsta David[cool]poze David[cool]id="size1">De-ale lui David[cool]id="size1">Atelierul Piticilor[cool]id="size1">

id="quote">id="quote">n-am skimbat detergentul dar oricum nu conteaza ca sta absolut goala[:D] si daca baga mainile nu avea cum sa le bage in felul ala ca are bubele de la cot in sus.__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

quote:Initial creeata de papadie

e ambele maini langa palme, la ambele picioare spre talpa. __________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

id="quote">id="quote">Daca e rubeola, poate sa ia si bebe....este foarte contagioasa...si prin stranut se ia...Eu stiu ca la rubeola febra este aproape obligatorie...poate sa apara si tusea si ochii curgatori...Daca nu este o iritatie sau o alergie, atunci probabil ca trebuie sa fie o boala a copilariei...oricum cel mai bine este sa o izolezi de Pescarush...Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size2">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloagavarsta David[cool]poze David[cool]id="size1">De-ale lui David[cool]id="size1">Atelierul Piticilor[cool]id="size1">

Ar putea fi varicela? La boala asta eruptia apare in valuri - dar bubele trebuie sa-si modifice aspectul, sa devina vezicule cu lichid. Robert a facut varicela si a avut ganglionii din spatele urechilor mariti.

Orice-ar fi, multa sanatate si sa-i treaca repede!

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...