papadie Postat Septembrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Pai la noi daca mergem la spital intreaba: dar de ce nu ati fost la pediatru intai? ca atare azi i-am scris email si i-am dat si tel. a ramas ca ne suna sau ne scrie ori sa ne ducem, ori ce sa facem...e 11.58 la 12 isi termina programul. ca urmare o sa mergem la spital diseara. catrina are o fatza cam de vitelus bolnavior cu ochi aposi si dupa cum o vad o sa-mi faca si febra. bubele s-au latit. si se scarpina...numa la una care-i e la indemana[:D] __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
papadie Postat Septembrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 am primit email la ora 13 ca ne asteapta azi la 12:30:))) ooooof.of. va zic diseara dupa ce mergem la spital ce fel de buburoase are copchila. __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
parpalak Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Sa nu fie urticarie (hives). Noua ne-au recomandat Claritin, numai ca pina am ajuns acasa (circa o ora), i-au trecut blindele. Dimineata cind l-am dus la gradi n-avea, i-au aparut pina l-am luat de-acolo. Deci la noi a fost o urticarie fulger. Sa ne zici ce-i. Sanatate la bebei si mamici. Poze de cind eram mici si Poze si filme Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tinatache Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 quote:Originally posted by papadieam primit email la ora 13 ca ne asteapta azi la 12:30:)))ooooof.of. va zic diseara dupa ce mergem la spital ce fel de buburoase are copchila.__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">id="quote">id="quote">pai da' doctora ta n-are telefon? sun-o si tu cand arde, nu prin email ca uite ce iese.Cristina-----------------------------------------------Explica-mi, si am sa uitArata-mi, si am sa-mi aduc aminteLasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.Confuciusid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
papadie Postat Septembrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 are. ca la tel mi-a zis ca-mi scrie email:)) eh intr-o ora merem la spital la contagiose. __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
papadie Postat Septembrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 deci da:) m-a sunat pediatra ca nu are rost sa am duc la spital. ma asteapta luni la cabinet cu ambele animalute de companie- aka coana Mielu si conita Pescarush. zice tante ca neavand bube pe fata si burta exclude pojarul si alte asemenea. dar ca maine Mielu va avea gura buboasa deoarece are Hand-Fuß-Mundkrankheit :-) cica e o tampita de boala necontagioasa care va trece in fro doua zile si care inseamna bube pe maini, picioare si botice. mi-a zis sa cumpar de la farmacie niste pestile. cica o sa-i placa Mielului ca sunt sub forma de "bonbon":-) mira-m-as ca la asta tot ce inseamna bomboane, ciocolata, prajituri ii caca. daca aveau fome de gogosari, gogonele etc aveau o sansa... __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gicutza Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 papadie dieid="red"> si eu am aceleasi probleme cu Vlad. Am fost cu el la doctor acum 2 sau 3 luni, nici nu mai stiu exact, si mi-a spus ca sunt... bube dulci sau impetigo in limbaj de specialitate. Tot asa avea pe manute, pe picioruse, avea ganglionii umflati.. lui i-au aparut si pe fata. L-am tratat cu Baneocin crema si albastru de metil... iar pt. gat ii dau Tantum Verde. II dispar, dupa care iar ii apar. Mi-a spus doctorita ca e inevitabil la varsta lor, si se transmit destul de usor de la un copil la altul, se ia de la nisipul de joaca mai ales daca are zgarieturi iar vara sunt descoperite... si tot asa. Mai rau e ca i-au mai iesit uneori si la gurita si el tot da cu dintisorii. Acum i le tratam cu crema de rostopasca si trebuie sa-ti spun ca face minuni. Oricum, sa-mi spui te rog si mie ce ti-a spus doctorita voastra si ce tratament ti-a dat. Vlad si Ana Sa traim bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gicutza Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Vad ca am scris in acelasi timp . Deci acum sunt sigura ca e acelasi lucru... ce pastilute ti-a dat pentru Catrina? Vlad si Ana Sa traim bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
papadie Postat Septembrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Kamistad! rectific e o alifie. se da la si in gura. cica se ia si la altii[:D] dar se imprastie in primele zile cand inca nu au aparut bubele:)) __________________________ Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Witchie Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 imi explica si mie careva daca e vreo diferenta intre impetigo asta si prurigo? Anda, mama Irinei domnisoara Irina Doua veri frumoase Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.