Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fetita AndreeiC

axxa

Recommended Posts

M-am tot intrebat zilele trecute, mai stiti ceva de fetita AndreeiC? Ce mai face? Am incercat sa "rasfoiesc" putin forumul, dar sincer, nu am gasit nimic in plus...In pozele ce le-am vazut aici, pe forum, tare draguta este...tatal ei ne-a mai spus ceva? E maricica de acum...

[flo][flo][flo]

mama lui Alex iubit

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 282
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chiar azi i-am vazut pe bunici cu Mariuca, au trecut pe langa mine, aveau un buchet de flori, cred ca mergeau cu Mariuca la controlul lunar, ca maine face 7 luni. Sau poate se duceau la Andreea, sa-I duca flori. Aproape zilnic ii vad pe unul din ei plimband-o, stau foarte aproape de ei. Dar niciodata n-am indraznit s-o opresc pe mama Andreei, sa-i vorbesc… ii stiu durerea, si parintii mei si eu am trecut prin asemenea durere… Seara, cand imi adorm fata in brate ma gandesc ca si mama Andreei face acelasi lucru, si-si plange apoi fata… Sper ca intr-o zi voi avea curaj sa-I vorbesc, sa-i povestesc de fetele care intreaba de Mariuca…

Mariuca era in fundic in carucior, vesela, frumoasa, un ingeras de copil. id="size4">id="red">

Acum o luna am cautat si eu pe forum sa vad daca a mai scris ceva tatal ei sau daca mai sunt poze recente, Mariuca implinea 6 luni, m-am rugat pentru Andreea, de fapt ma rog la Dumnezeu seara sa aibe grija de fata mea si de noi, dar si de Mariuca, ca-I mititica fara mama…

Pupici,

Cati si Alexa (24.07.2005)

ce ma bucur...

sa dea Dumnezeu sa aiba o viata fericita!

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Ma bucur din inima sa aud ca micutza Mariuca este bine si sanatoasa [:)]

[pup]si Doamne ajuta in continuare.

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.

Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...