Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De ce imi ies vinetele amare?

bb_alinus

Recommended Posts

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alina, de unde cumperi vinetele?Din experienta mea, cele mai bune vinete pt salata sunt cele de la Lidl (intotdeauna moi si albe inauntru) si cele din piata.Ai grija cand le cumperi sa fie bine coapte (cand le pipai sunt moi,nu beton cum sunt majoritatea de pe piata de aici).Daca iei vinete din aceste locatii si le lasi suficient la scurs, n-ar trebui sa-ti iasa amare.Si inca ceva?Cum le coci?Ca aici nu-s tablite de copt pe flacara sau nu le-am depistat eu.Eu le coc acum in vasul grill cu capac si gaura in mijloc (luat din Ro; sorry ca nu-ti pot explica mai bine cum e), insa la inceputurile mele pe meleagurile astea foloseam o tava de copt cu fundul mai subtire, cumparata de mine special in acest scop[:D].Sper sa-ti fi fost de folos.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Distribuie pe alte site-uri

Danyceid="red">, am incercat sa fac cu vinete din piata, iar zilele trecute am facut cu vinete din gradina soacra-mii ( din Franta [:D]). Si imi ies amare.

Am incercat sa le coc in cuptor si nu mi-au placut, si asa le coc pe aragaz, in tigaie de teflon. Oare sa fie din cauza asta?

Oanaid="red">, poate ar trebui sa le las sa se scurga. E drept ca nu prea am rabdare.

Merci fetelor,

Alina

Pai incearca sa le lasi mai mult sa se scurga si fa in asa fel incat vinetele sa se coaca cat mai aproape de flacara.Alte sfaturi nu stiu sa-ti dau.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

[hopsieu]Nu poate fi cumva din cauza cutitului metalic al mixerului? Eu le mixez cu paleta de plastic folosita la batut oua, sau poate e o coincidenta ca singura data cand le-am "tocat" cu metal mi-au iesit amare. id="size1"> Motive reale ar putea fi in afara de asta ori marimea (mari) ori sucul amar din ele.

id="right">

IULIANA nu ies amare daca nu le coci pe flacara..asta iti zic sigur,eu de cand sunt aici,cu cuptorul electric[bang],le coc in cuptor ca nu am flacara,si ies ok...nu sunt ca acasa dar sunt bune,nu sunt amare.

ALINA le faciu cu ceapa?...ca s-ar putea si de la ceapa sa-ti iasa amare daca pui prea multa...si in rest scurse bine si sa fie mici si coapte bine,deci moi cand le cumperi si negre negre...altceva nu-mi vine in cap acuma...si eu sunt inebunita dupa vinete si ma oftic ca nu am flacara ca acasa[:D]..si nici gratar la indemana[bang]

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Poze cu noi avem la casuta de sus[:)]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...