Raza de soare Publicat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 15, 2006 Acest om, care a reprezentat Romania in SUA, care a dat interpretari atat de logice asupra vietii politice romanesti, acest om a fost mai intai de toate un OM POLITIC de o mare valoare si merita sa ne aducem aminte de el si sa il petrecem pe ultimul sau drum. Dumnezeu sa il ierte! http://www.9am.ro/revistapresei/Actualitate/43340/A-murit-Silviu-Brucan Nunta noastra - 3 Iunie 2006 Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printze Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! printze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sa facem ceva pentru Barbye!id="red"> [9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudelu Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnzeu sa-l odihneasca in pace!id="black">id="Comic Sans MS"> Barbyeid="red"> - una de-a noastra, haideti sa o ajutam [flo][flo][flo]id="blue">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrruzza Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca ! [flo][flo] mamica lui Rares(10.03.2005) http://community.webshots.com/user/andrruzzaR ________________________ "Neasteptatul se produce intotdeauna" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca![flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kya Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Am auzit si eu azi dimineata la stiri. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Kya - viitoare mamica in asteptare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M&M Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Am citit si eu dimineata in ziar despre decesul sau. Nu mai pot zice decat Dumenzeu sa il odihneasca in pace. eu poze nunta Cristinaid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte!id="black"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jesia Postat Septembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara [V] Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.