Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Care este salariul mediu in strainatate?

ligeea

Recommended Posts

Nu as fi pus intrebarea asta personala daca n-as fi participat la o discutie despre cat de mari sunt salariile in SUA . Un prieten intors recent din Houston sustinea ca salariul este de cca 8.000 USd pe luna la o persoana care munceste ca inginer de instalatii .Si acelasi individ si-a cumparat o casa undeva in suburbii cu 120.000 USd . Acuma eu nu stiu la ce instalatii dar mi s-a parut mult de tot .

Vin si eu si va intreb cam care este nivelul de salarizare mediu in tarile unde locuiti ?

Putei da exemple cat mai variate de job-uri ca sa-mi fac si eu o parere . Nu vreau sa emigrez deci nu va fie teama ca imi fac planuri si devin optimista este doar o mare curiozitate .

ligeea

Te rog sa folosesti cu moderatie majusculele! - Catalinid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si mie mi se pare mult 8000 dar mai stii unde lucreaza? o fi sef.

aici salariul mediu e undeva pe la 2-3000€, daca ai studii superioare, mai mult, cred ca mediul e pe undeva la 3-4000€. Brut!

Cristina

-----------------------------------------------

Explica-mi, si am sa uit

Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte

Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.

Confuciusid="size1">id="red">

Aici este 2900 de franci- 1 euro=1fr juma- atit are o angajata la supermarket.

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

Sport cu Hula Hoop

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

In Italia salariul mediu pt. o femeie este de € 1000 , iar pt. un barbat € 1500-2000 .... ca muncitori. Si cifrele astea sunt valabile pt. servicii fara studii superioare. Medii, deci variaza mai mult sau mai putin in jurul acestor cifre.

Petroid="Comic Sans MS">id="blue">id="size3">

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="navy">id="size2">

Uitati un site unde vedeti salariile minime:http://management.journaldunet.com/repere/smic.shtml

In Romania e cel mai mic!:((( Dar fiti atenti, ca este de acum un an informatia.:) (salariile pe 2004 si pe 2005) Nu e salariul mediu, dar poate iti faci o idee.

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Eu nu cunosc zona Houston si salariile variaza f. mult de la zona la zona. Daca cei 8mii sint brut asta inseamna 96 mii/an. E f. posibil un inginer sa aiba suma asta mai ales daca are experienta sau e sef sau lucreaza suplimentar sau e zona scumpa. oricum probabil ca din cei 8mii brut in mina vede vreo 5mii jumate sau sase. Acum ce ma nedumireste pe mine este de ce isi cumpara o casute de numai 120 mii. teoretic ar putea sa isi permita una mult mai mare, dar ma rog fiecare le stie pe ale lui. deci ca sa raspund la intrebarea ta, da, mie nu mi se pare nimic anormal.

$90-100.000/year nu poti sa spui ca e un salariu mediu,este mult peste mediu,deci cu siguranta nu il gasesti la tot pasul.Dupa a mea parere salariu mediu in US,cu mici variantii in functie de zona,este in jur de $40-50.000/an.

Life`s a bitch and then you dieid="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...