Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de sept-oct 2006 (77)

Recommended Posts

Raluid="blue"> nu-ti fa probleme , se pare ca cat de curand o sa cada buricutul. Pune spirt si daca nu sangereaza tare poti lasa asa simplu un pansament doar ca sa o protejezi dar sa nu ramana umed .Nu pune si leocoplast.

Cristina si[copil]Dragos (31.01.2004)+[gravi][baietel]Victor

Poze

POZE YAHOO

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 305
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ralucutza, la noi a curs sange dupa ce i-a cazut buricul(vreo 4-5 zile), nu i-a curs foarte mult, dar o faceam cu apa oxigenata, se curata bine si cand o schimbam data viitoare iar era sange inchegat.

Pune apa oxigenata (toarna acolo direct) si apoi tamponezi cu alcool, mai poti pune si Baneocin pudra.

Alinaid="Trebuchet MS">id="red"> cu Adelina id="orange"> [bebic] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> pozici 1, pozici 2id="blue">

fetelor, va multumesc din suflet! am zis ca fac infarct! mi-au dat lacrimile instantaneu, cand am vazut! am crezut ca innebunesc! nici nu stiti cat de mult m-ati linistit! am mai dat cu spirt, sper sa-i cada! dar daca curge sange, ii mai fac baie? sau astept sa i se opreasca sangerarea? doamne, cat m-ati linistit! va multumesc!

[recevere]

ralucaid="green">[9cer] [mamica]deid="red"> [fetita] aid="red">lid="green">eid="yellow">xid="blue">iid="purple">aid="teal">-mid="navy">aid="pink">rid="orange">iid="red">aid="limegreen">

[foto]pozishoareid="purple">

cresc pe zi ce trece...

quote:Originally posted by tasia

GETYid="red"> Chiar nu pot sa mai stau o saptamana mica mica [:D] [pup]DPN-ul calculat initial nu e bun, deci eu sapt asta fac 40 de saptamani si cred-ma ca fiecare micut care trece e un chin, ma doare spatele si intre picioare intr-un hal...[xx(][bang]Asa k daca bebe nu face bine sa iasa pana vineri sambata ma duc la spital.

[gravi] 38 + id="red"> [baietel]

[foto] pozele noastreid="purple">

[bebic] bebeid="red">

id="size1">

id="quote">id="quote">

Tasia, eu m-am luat dupa nr. de saptamani afisat la semnatura ta: 38 si 3 zile/id="blue">. Si asa am socotit ca pana pe la 39 mai este putin.id="blue">

GETY [gravi] 36 cu[fetita]MARIA-DIANA

VARSTA BEBELINA

POZE

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...