sofimic Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 id="Arial">id="size5"> FELICITARI noilor mamici, sa creasca puiutii mari si sa fie sanatosi si ei si voi [bis] BUN VENIT acasa cu bebe mamicilor GRIPO si SUSA. Bebicii vostrii sant niste dragalasi si frumusei. GRIPO povestea nasterii bebicului tau e tare frumoasa, sa va bucurati de el si sa fiti sanatosi si el si tu si tati [floare3][floare3] Bebe de ALINA si RAMOMAR sant niste scumpici mamicilor[cheers] MICROBU multa rabdare si noroc sa rezolvi problemele. Pt toate cuplurile e o perioada speciala acum, dar unde a fost odata atata iubire nu cred ca se poate rupe brusc tocmai cand vine bebe mic. Asa ca... ELOISE multa sanatate transmit si eu la bebe de Mexxa si sigur va fi bine pt ca eu am tot citit ca prematurii sant niste luptatori[;)] FETELOR acum am citit undeva ca nu e voie sa scriem cu litere mari pe forum ca asta e ca un strigat. Asa e? Daca nu m-ati lamurit cum sa scriu colorat eu strig la voi, ce sa fac? Eu de cateva nopti am dureri de burtica ca la ciclu si de spate dar mai mult nu...ii tot fac galerie la bebelusa mea sa iasa [il]. Poate vrea sa vina chiar maine pt ca e Sf. Sofia in calendarul ortodox??Sa vedem.... Cam atat de la noi, sa aveti o zi frumoasa 39+ [fetita] Sofia Ana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
pufymic Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Buna dimineata! Giuliella id="red">felicitari!!!!! Sa va traiasca bb si sa fiti fericiti! Sandra id="green">am citit si eu postarile tale despre situatia in care te afli tocmai acum....mi se pare incredibil! Nu te pot sfatui in nici un fel, fiindca doar voi stiti exact ce si cum, vroiam doar sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si ma rog sa-ti fie bine tie si la bb! Ma tot gandesc la Tinaid="blue">.....Poate e deja cu bb in brate..... Tasia id="purple">la fel ca tine ma simt si eu de vreo 2 sapt incoace.....adica mizerabil ....din cauza durerilor, contractiilor, arsurilor....(Eloise id="brown">pe astea le impart cu tine....). Dar curaj fetelor ca nu mai e mult si scapam de toate ca vine bb!!!! Pupici!id="orange"> Ioana[gravi](39+)id="limegreen"> &id="maroon"> Alesio(08.10.2004)id="purple"> Pagina Alesioid="blue"> Poze Yahooid="red"> Povestea bazuculuiid="green"> Ingerasul mic din burtikid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
eloise Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 'Neata! Si weekend placut tuturor, plin de voiosie si eventual cu multi bebici scumpi si asteptati! Eu am dormit putin, prost si agitat... sunt zombificata... Acum bag o [cafea] maricica, n-am mai inghitit o picatura de vreo saptamana, dar azi fara combustibilul asta nu functionez. Imi pare rau fetelor (Tasia, Camiid="red">) ca aveti dureri de astea... sunt si eu curioasa cum or fi... eu am de vreo saptamana zilnic dureri usoare ca la menstruatie in abdomenul inferior, or fi contractii usoare (nu simt nimic cu mana pe burta) sau coboara bebe? Parca s-a mai lasat burtica.. inainte o simteam pana-n gat , acum alta chestie amuzanta: nu mai pot sta picior peste picior pt ca ma impiedica zepelinul de burta Pufyid="orange"> imi pare rau ca treci prin asa dureri... Las ca de acum vine repede bebicul! Alinaid="red"> e o scumpete Adelinaid="red"> [il][il][il]!!! id="green"> quote:Originally posted by sofimic FETELOR acum am citit undeva ca nu e voie sa scriem cu litere mari pe forum ca asta e ca un strigat. Asa e? Daca nu m-ati lamurit cum sa scriu colorat eu strig la voi, ce sa fac? id="quote">id="quote"> Sofimicid="purple"> fa asa: scrii numele si dai dublu click pe el si el se va selecta (sau il selectezi cu mouse-ul)apoi dai click pe culoare, alegi nuanta dorita si numele se coloreaza. sau dai intai click pe culoare, iti apare numele culorii intre paranteze patrate ( de ex:[ purple][/ purple]id="purple">) si intre ele scrii numele doritid="green"> Eloise[gravi] 35+ cu id="green"> EUid="green"> Virsta bebeid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
pufymic Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Eloise id="red"> ce m-ai distrat cu faza cu zeppelinul!Eu nu mai pot sta picior peste picior de muuuuuuuuult!Deja am si uitat de cand!(dar oricum nu e o pozitie indicata in sarcina fiindca impiedica buna circulatie a sangelui la niv. membrelor inferioare) Pupici!id="orange"> Ioana[gravi](39+)id="limegreen"> &id="maroon"> Alesio(08.10.2004)id="purple"> Pagina Alesioid="blue"> Poze Yahooid="red"> Povestea bazuculuiid="green"> Ingerasul mic din burtikid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
eloise Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Primit acum mesaj de la Mexxaid="blue">: "A inceput sa vina lapticul, bebe nu a mai scazut, se mentine inca la 2100. Sper ca de acum sa creasca., sunt optimista si increzatoare. Pupici de la Andreea si Sebyid="blue">"id="green"> Eloise[gravi] 35+ cu id="green"> EUid="green"> Virsta bebeid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
putzuruca Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Neatza fetelor, Sandra, imi pare rau ca treci prin asa o situatie. Nu te pot sfatui nici cum si oricum nu cred ca ai nevoie de sfaturi, insa sunt alaturi de tine si ma gandesc sa va fie bine tie si bebitei tale. Multa rabdare iti doresc. Aseara am luat cercelusi bebelinei noastre. Sunt atat de dulci si micuti...de abia astept sa ii punem in urechiuse. Cred ca azi ma invrednicesc sa-mi fac bagajul, ca de luni intru in sapt 39 si n-am pregatit nimic. putzuruca [gravi]37+ cu [fetita]Andreea-Iuliana poze cu dragoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gripo Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 SALUTARE! MEXXA, MULTA PUTERE SI SA DEA DOMNUL SA FIE BEBE BINE. SUNT ALATURI DE TINE.id="Arial Black">id="size3">id="red"> SANDRAid="Arial Black">id="size3">id="red">, nu-mi vine sa cred! eu gandesc la fel ca ELOISE. Nu inteleg chestiile de genul asta, dar daca chiar vrea sa pleci, pleaca, viata o sa-i dea destule palme pentru gesturile astea, chiar daca ai fi tu vinovata, el ar trebui sa-si dea seama ca nu era momentul acum, si ca-i face rau in primul rand fetitei lui. Oricum, roata se invarte, si politele se platesc intotdeauna, intr-un fel sau altul. Legat de colici, mie mi-aU dat niste picaturi de la spital, gratis, o reclama ceva. Dar sunt intr-adevar miraculoase picaturile astea. Se nu mesc ESPUMISAN. De 2 nopti reusim si noi sa dormim intre mese, nu mai regurgiteaza atat, iar colicii s-au redus considerabil, nu ne mai fac probleme. Picaturile NU au contraindicatii, nici macar de supradozaj. Multumesc de aprecieri tuturor fetelor. ELIid="Arial Black">id="size3">id="blue">, nastere usoara, si un bebe sanatos! GIULIELLA, SA VA TRAIASCA BEBE SI SA VA BUCURATI DE EL!!id="Arial Black">id="size3">id="brown"> DORI, mami lui RADU ANDREI http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
putzuruca Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Gripo, de cine este produs Espumisanul? Oare se gaseste in farmacii sau e doar un produs de testare? putzuruca [gravi]37+ cu [fetita]Andreea-Iuliana poze cu dragoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
putzuruca Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Mexxa, suntem alaturi de tine. Ai incredere ca totul va fi asa cum iti doresti, iar bebe se va face un flacau mare si frumos. putzuruca [gravi]37+ cu [fetita]Andreea-Iuliana poze cu dragoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gripo Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Mey, dar ce copii frumosi avem in odisee!! DORI, mami lui RADU ANDREI http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.