Lorenza Publicat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 16, 2006 Buna! Haideti sa discutam despre tendintele modei toamna iarna 2006/2007,sa stim cand facem noi achizitii, spre ce sa ne indreptam!Uitati ce am gasit de exemplu: In sezonul toamna-iarna 2006/2007 culorile parasesc podimurile, cu exceptia rosului, care e super vedeta. Nuante inchise, linii masculine, atat pentru costume cat si mantouri. Se evidentiaza combinatiile alb-negru si accentele de blana. 1.Alb-negru Culorile au disparut aproape total din tendinte. Mult negru, din cap pana-n picioare. Uneori gri, sau accente de alb, pentru o pata de culoare. Combinatia alb-negru este cea mai potrivita si la moda in acest anotimp, fiind preferata de toti designerii. Lanvin si Fendi propun linii clasice, bine croite, urmand linia corpului, Alexander McQueen propune un look romantic, prin rochii cu talia empire, din dantele albe si negre, iar Chanel propune costume albe purtate cu camasi negre de satin. Si neaparat cizme inalte. 2. Gulere si mansete din blana Blana a fost la mare cautare in ultimele sezoane de toamna-iarna. Anul acesta trendul se mentine, insa devine o chestiune de accent. Se poarta accente de blana, gulere, eventual masete din blana. Burberry cat si Marni au reinventat clasicul trench, adaugandu-i elemente din blana. Mantourile au fie un rand de nasturi, fie doua, insa cureaua ce marcheza talia e esentiala. 3. Purtati cape Conferind un look misterios, chic, aproape medieval, capele sunt propuse sezonul acesta ca o alternativa la mantouri. Max Mara, Dolce&Gabbana propun variante clasice in negru sau gri, iar YSL se joaca cu texturile, propunand combinatii alb-negru. 4. Costume cu line masculina Dupa o vara care a preamarit feminitatea, ne intoarcem la aspectul androgin al costumelor. Commes des Garcons, Louis Vuitton, Marni, Al McQueen propun variante foarte largi ale clasicelcor costume, aproape oversized. Accentele menite sa "incalzeasca tinutele" sunt corsetele sau camasile cu dantele sau funde. 5. Picioarele raman tot la vedere. Fustele raman in tendinte si sunt foarte trendy pentru iarna, cu o singura conditie: sa fie scurte. Varietatea de forme le face foarte accesibile: modele cu mult volum la Miu MIu, scurte, dar cu pense la Balenciaga, drepte la Prada, sau mini-disco la Gucci. Colantii si ciorapii mati, negri sau colorati sunt un must-have al sezonului. Accesorii toamna-iarna 2006-2007 In aceasta toamna dati un plus de glamour tinutelor prin accesorii lucioase si stralucitoare. Incercati pantofii de lac, gentile lacuite, manusile lungi pana la cot sau curele late. De asemenea, nu trebuie sa va lipsesca cizmele inalte, botinele, palariile si gentile super mari. Putem spune ca accesoriile acestui sezon sunt in primul rand foarte utile in lupta cu frigul, incepand de la cizmele foarte inalte pana la manusile fie negre, fie in culori tari (rosu, mov, verde). Toate contribuie la obtinearea unui look impecabil. Pantofii au in general tocul foarte gros si varful obligatoriu rotunjit. Gentile sunt foarte mari pentru tinutele de zi, iar seara sunt inlocuite de posetele tip plic. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 sixties glamour chic se cheama mai pe scurt tendintele de care ai pomenit tu. Cu putin din Rock glamour.. Problema e cum 'traduci' tendintele astea pe strada? trebuie sa specifici mai pe ntelesul tuturor podiumul in magazine.. Dar din ce-am vazut, fiecare tara-si alege o tendinta si merge pe ea mai mult decat sa le scarmene pe toate ;) [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorenza Postat Septembrie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Fuste ''gipsy'' si pantaloni 3/4 se mai poarta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Septembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 Da Lorenza, buna intrebare, ca acum au inceput sa-mi placa si mie[il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorenza Postat Septembrie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2006 quote:Originally posted by nadyanaDa Lorenza, buna intrebare, ca acum au inceput sa-mi placa si mie[il]id="quote">id="quote">Mi-am luat niste cizme gen ''calarie'' si mi se pare ca cu astfel de pantaloni ar merge 3/4,6/8,7/8...dar se mai poarta?Nu-mi place sa dau banii pe ceva care e depasit... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorenza Postat Septembrie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 Hai,ca pana la urma am aflat si raspunsul!Pantalonii trei sferturi se vor mai purta in toamna asta dupa care vor iesi din moda.Fustele mai mult drepte si conice se poarta,lungimea deasupra genunchiului! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_j Postat Septembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 on intrebare: ce sunt capele? poncho? ca nu stiu... Gabici 'Be yourself. Everybody else is taken.' Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Septembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 Aici se gaseste raportul complet (cu exemplificari) despre trend-urile comunicate oficial pe caietele stilistilor. Un model de capa aici. Fustele gipsy nu se mai poarta de doua sezoane deja. (adica nici in primavara-vara 06 nu s-au purtat, nu merg nici in toamna-iarna 06). Nici stilul boem ..PAntalonii 3/4 mai merg dar in anumite conditii si combinatii. Cizmele cat mai lungi. [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_j Postat Septembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 Merci Kittie! Ceea ce NU se mai poarta: - accesorii prea multe - jeansi cu talie super-joasa - cizmulite de blana/piele intoarsa cu fuste mini Gabici 'Be yourself. Everybody else is taken.' Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Septembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 deci scapam de jeansii aceia josi de tot! Ce bine, poate gasesc si eu vreo pereche mai de toamna-iarna ca altfel diclofenac scrie pe spatele meu! Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.