Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fibrom si sport

MeHappy

Recommended Posts

Am 31 de ani si un fibrom uterin descoperit acum doi ani. A ramas la aceeasi dimensiune.

Problema este ca, m-am apucat de fitness si mi s-a intamplat sa am usoare dureri, foarte rar si, sa sangerez, chiar astazi, la doua zile dupa incetarea menstruatiei.Am mai avut aceasta problema in ianuarie si nu am mai mers la sala. Nu cred ca am facut un efort deosebit, stepper eliptic si bicicleta eliptica, la intensitate usoara, cam 45 de minute. Gresesc facand sport? Nu ridic greutati, evit sa solicit mult abdomenul, astazi chiar deloc. Nu vreau sa renunt, mi s-a recomandat chiar, sa fac sport, dar poate nu am ales bine.Tocmai am prins gustul si as vrea sa stiu daca pot continua la aceste aparate, sau ar fi mai bine jogging, coarda....daca si acestea dauneaza cumva.

Va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu ce sa-ti spun pentru ca si eu am fibrom si fac sport. stiu ca sportul nu dauneaza , dar cel mai bine ar fi sa intrebi un medic. Si eu am observat ca atunci cand fac sport in preajma ciclului imi vine mai repede cu cateva zile dar nu stiu...Eu continui sa fac sport.

Numai bine!

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...