Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Picarella


scarmanus

Recommended Posts

N-am stiut unde sa postez, sunt convinsa ca exista un subiect cu conserve si muraturi de iarna, dar eu nu l-am gasit, ii rog pe moderatori sa-l puna unde-i e locul.

Va propun o muratura delicioasa si ieftina care merge excelent la carnuri, la oua si la mai orice va trece prin cap, iarna. O face mama, fiindca as fi in stare sa mananc un borcanel pe zi [:D]

 

Cantitatile standard sunt urmatoarele, puteti injumatati daca vi se pare mult:

 

-2 kg ardei gras

-2 kg ceapa

-4 ardei iuti

 

Ardeii iuti se taie in rondele fine, cei grasi in batonase, iar ceapa in 4 pe transversala si apoi pe orizontala fin, in asa fel incat camasile sa se desprinda in sferturi de inele. Sper ca m-ati inteles. Daca nu, o taieti pur si simplu solzi, dar nu tocati.

Dupa operatiunea taiere le amestecati bine si le puneti in borcane sterilizate. Infingeti niste batoane de hrean in borcane.

 

Apoi:

-1 l otet

-200 g zahar

-120 g sare

-1200 ml apa

-dafin+boabe de piper

 

Se fierb toate laolalta si apoi se toarna peste maglavaisul din borcane. Iese o minunatie, ma duc sa-mi fac si eu.

 

pisici, flori si jucarele

 

______________________________

When the heart is full of love, the world is full of beauty

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mmmmmmmmmmmm.......[pofta]......sint amatoare de asa ceva!

Bun! Mai da-ne,daca mai ai!

 

BRENDA

 

Cu dedicatie:

"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)

http://community.webshots.com/user/brendamitran

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor cucuiete,

 

Am facut ochimetric din trei cepe si trei ardei grasi si mi-a iesit un borcan si jumate de 800 de grame, ca sa iasa 2 intregi trebe puse 4+4.

Natasa, mama pune ceapa alba, ca-i mai iute, insa eu am pus o ceapa rosie in ea, fiindca am pus 2 ardei iuti, ceea ce e destul de mult la catitatile ce le-am avut, asta asa, ca sa se echilibreze iuteala.

Irlandeza, normal ca se poate pune orice la murat, iar daca vreti sa stiti cele mai bune muraturi asa, amalgam, ies la butoi cu varza, insa reteta asta de picarella e asa data fiindca trebuie sa fie un pic iute, pe cand morcovul si celelalte ar mai induiosa-o la gust.

Incercati-o daca vreti, mie-mi place foarte tare ca te drege, mia ales mancata rece pe langa o chiftea, un snitel, o friptura, niste oua jumari, e o bunatate.

 

pisici, flori si jucarele

 

______________________________

When the heart is full of love, the world is full of beauty

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by scarmanus

Fetelor cucuiete,Am facut ochimetric din trei cepe si trei ardei grasi si mi-a iesit un borcan si jumate de 800 de grame, ca sa iasa 2 intregi trebe puse 4+4.Natasa, mama pune ceapa alba, ca-i mai iute, insa eu am pus o ceapa rosie in ea, fiindca am pus 2 ardei iuti, ceea ce e destul de mult la catitatile ce le-am avut, asta asa, ca sa se echilibreze iuteala.Irlandeza, normal ca se poate pune orice la murat, iar daca vreti sa stiti cele mai bune muraturi asa, amalgam, ies la butoi cu varza, insa reteta asta de picarella e asa data fiindca trebuie sa fie un pic iute, pe cand morcovul si celelalte ar mai induiosa-o la gust.Incercati-o daca vreti, mie-mi place foarte tare ca te drege, mia ales mancata rece pe langa o chiftea, un snitel, o friptura, niste oua jumari, e o bunatate.pisici, flori si jucarele______________________________When the heart is full of love, the world is full of beauty


id="quote">id="quote">Eeeee......pai tu ne pui la ingrasat.....BRENDACu dedicatie:"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)http://community.webshots.com/user/brendamitran
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...