Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vitamine "elevit"

Recommended Posts

Buna!

Sunt insarcinata in 5 luni si o saptamana... Iau "elevit" de 2 luni... si doctorita mi-a spus ca trebuie sa le iau toata sarcina. "Problema" e ca ma ingras f mult... oare sa intrerup tratamentul?? Sa fac pauza macar o luna? Nu sunt o persoana anemica.

Voi ce vitamine luati?

Va multumesc.

MAriana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna...eu cam toata sarcina am luat prenatale sau materna, o luna unele o luna celelalte...vecina mea ia elevit si nu a avut probleme...nu cred ca e bine sa le intrerupi, iar cauza ingrasarii s-ar putea sa fie bebelul nu cred ca e de la pastile!!!

sa auzim de bine si sarcina usoara in continuare!!

alina

Buna. Eu iau Elevit inca dinainte sa stiu ca sunt insarcinata. Acum am 17 saptamani si am pus 5 kg pe mine. Pana la 3 luni am pus 2 kg, deci nu cred ca Elevit are vreo legatura cu ingrasatul. Cred ca depinde cat de mult mancam, din cate stiu eu complexul de vit. B iti ridica pofta de mancare.

eu am 20+

de o saptamana iau elevit .de ce? ma simteam rau ...inca la 19 saptamani tot aveam stari de rau de greata,de voma,de lesin...nu imi mai reveneam...din a doua zi de administrare m-am simtit super.NU stiu ce naiba a fost : placebo sau chiar efectul lor insa nu ma intereseaza.Mi-a revenit tonusul in proportie destul de mare si am sa le mai iau o perioda.Si apoi intrerup sa vad cum am simt,si daca nu ma voi simti bine trec din nou pe vitamine.

o pofta de mancare suplimentare fatza de pana acum nu am remarcat,insa asta depinde de organism,si evident alte semne de ingrasare nu am remarcat avand in vedere ca le iau doar de o spatamana,insa repet : ma simt mai bine de cand le iau

A! si de azi iau doar juma de pastila

Si eu iau Elevit de la 7 saptamani de sarcina...pana in saptamana 14 am luat zilnic, apoi am intrerupt o luna (de la mine putere, nu fiindca mi-a spus medicul ceva, dat fiind ca si analizele mi-au iesit super bune), dupa care le-am reluat, insa iau o pastila la doua zile...Voi incepe sa le iau din nou zilnic ceva mai incolo...Nu de la vitamine te ingrasi, depinde ce si cat mananci...[:D]!

Oanaid="red"> [gravi]26+ cu [baietel] Denis Cristianid="red">

vitaminele nu sunt pentru noi si ci pt.bebe.

eu iau elevit de 1 luna. inainte am luat o luna si jumatate materna si nu m-am ingrasat excesiv.

e adevarat ca am perioade in care am pofta de mancare mai mare, dar incerc sa nu mamanc aiurea. prefer sa mananc fructe, iaurt.

[gravi] 27 + cu [baietel]

Nunta noastra

quote:Originally posted by creola132001

Citind ce mi-ati scris, m-ati convins sa nu intrerup tratamentul.Eu nu m-am ingrasat exagerat de mult, am pus 6 kg in 5 luni si o saptamana. Iar la cealalta sarcina, cu baieteleul, am pus doar 2 kg. Va multumesc mult!Mariana,Silviu 3.1 ani si butica 21 saptamani

id="quote">id="quote">Nu cred ca e sanatos sa te ingrasi doar 2 kg in sarcina!!!!!! CAte kg a avut Silviu la nastere? Si acum nu ai pus mult, doar 6 kg, nu stiu zau de ce-ti faci probleme, ba te mai si gandesti sa intrerupi vitaminele...Bine faci daca ai luat decizia sa nu intrerupi nimic...mai poti lua cel putin 6 kg, fara sa-ti faci probleme ca e ceva in neregula cu tine!!!Oanaid="red"> [gravi]26+ cu [baietel] Denis Cristianid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...