mimsi Publicat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2006 In curand se va deschide baby expo, iar pana atunci eu trebuie sa ma gandesc la ce pretentii sa am de la un scaun de masina. Ce ma sfatuiti? Copila are un an si ideea e de un scaun care sa "ne tina" cat mai mult timp (varsta, kg). La ce trebuie sa fiu atenta, de ce sa ma feresc? Multam, Mimsi si [copil] Alexia(10.09.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMALAVINIA Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 Noi i-am cumparat fetitei noastre un scaunel de la Chicco. A fost cam scump, dar a meritat( 4.100.000). E bun pina la 4 ani, respectiv pina face copilul 18 kg. Ulterior am gasit pentru copii mai mari, dar e bun si acesta pina mai creste! Sa cresteti mari si sanatosi! Mamica MARIEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 exista variante diferite, in functie de firma! cele care intrunesc toate dorintele noastre, sint si f scumpe! noi cind l-am cumparat ("Maxi Cosy"), am cautat sa fie confortabil, adica cu scaunelul moale, si care sa aiba citeva pozitii de inclinare, astfel incit copilul sa se poata si odihni (sau dormi) in el, sa nu stea nu stiu cit timp in fund cu spatele la 90° (sau ce inclinatie or avea!)...mai exista si scaune care se latesc, dar noi nu ne-am mai "intins" (era si mai scump, normal)...in rest, are centurile prinse in 5 punte (dar cred ca toate au, nu?), cu niste pernite la nivelul umerilor, cu husa care se poate detasa si spala, etc...vezi ce mai zic si alte fete... __________________________________________________________________________________ mami de pui id="size1"> (23 sept 2004)id="size1"> [foto] id="size1">poze cu noi "Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miflore Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 Mimsi, si pe mine ma intereseaza subiectul! Vreau sa cumpar un scaun la BabyExpo. Ce stiu eu seamana cu ce-a scris Kiss. Mihaela si [copil] Ana Maria Poze AICI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 ah, si cind am cumparat scaunelul, l-am pus pe fi-mio in cele care ma interesau, sa vad cum sta in ele, si incercam sa mi-l inchipui si mai maricel, adica sa-i ajunga pina pe la 3-4 ani! i-am zis vinzatoarei sa-mi recomande un scaun bun, dar nu cel mai scump... __________________________________________________________________________________ mami de pui id="size1"> (23 sept 2004)id="size1"> [foto] id="size1">poze cu noi "Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 mimsi, ai pm de la mine. [copil] alexa si mami Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmi Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 Si noi i-am luat lui Fabiano tot Maxi Cosi (Priori XP), ni l-a recomandat vanzatorul, desi erau altele mai scumpe. E confortabil, asa cum a scris si Kiss, are mai multe pozitii de inclinare, copilul doarme bine in el. Carmi Foto Fabiano [copil](20.10.05) , video Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axia Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 Noi avem un Chicco Zenith si este foarte confortabil, dar ..... - copilul transpira din cauza dublurii de burete - Tibi e lung, iar scaunul are un suport foarte mare din metal, care ocupa din spatiul intre banchete, ceea ce il face pe el sa stea cu piciorusele in sus, pe scaunul din dreapta, care nu poate fi dat mai in fata caci si eu sunt lunga. Deci, sfaturile mele ar fi : - cauta un scaun cu invelis natural, sau in orice caz nu dublat cu burete - cauta un scaun fara "soclu", deci sa ocupe cat mai putin spatiu, lasand loc pentru piciorusele copilului, cand va creste mai mare - este recomandabil un scaun cu centura proprie si prindere in 5 puncte. Andreea, mama lu' Tiberiuid="blue">id="Comic Sans MS">id="size3"> [avion] Micul Print Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.id="Comic Sans MS">id="size3">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 Noi am luat de la babyExpo Maxi Cosi Priori XP (era la oferta cu 3.900.000-desi la Bucuresti a fost doar 3.500.000). Chiar te rog sa imi spui ce pret vor avea acum Suntem foarte multumiti de el. Cum se murdareste de la biscuiti se curata rapid. Nu a transpirat toata vara (poate dde aia ca am mers cu AC). Poate dormi in el, ca are pozitii mai multe de dat pe spate. Noi avem un Renault Clio-Symbol si langa scaun mai pot sta 2 persoane. E destul de lat, ddeci nu cred ca vom avea probleme daca isi mareste mult fizicul [biz]. Iar la picioare intra, ca ma trag eu cu scaunul mai in fata.. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & Poze noi & SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Postat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2006 primavara trecuta am cumparat tot de la baby expo scaun auto Maxi Cosi Priori XP. suntem fff multumiti de el. Am calatorit ff mult cu masina si bb a fost multumit si relaxat. nu a transpirat niciodata excesiv. mami lui theo nascut la 29.Oct 2004 "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.