sweetkarina Publicat Septembrie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2006 Buna!Revin.Cine ma mai tine minte stie ce probleme am avut.Intr-un final dupa 4 medici mi s-a pus diagnosticul de metroanexita bilaterla acuta si un chist pe ovarul drept de 3 cm desi luam A/C.Mi-a dat niste pastile si Pmafucin si gata.Problema este ca ciclul mi-a intarziat deja 1 saptaman si as vrea sa stiu daca se poate sa fie din cauza ca am intrerupt A/C sau din cauza anexitei si chistului.Oricum maine ma duc la un alt doctor sa vad totusi poate cineva ma face si pe mine bine.Astept raspunsuri,pareri.Mersi fetelor. Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falcute Postat Septembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 Buna Sweetkarina, si eu m-am confruntat mai demult cu chisturile, dar pe ambele ovare. Am luat si eu anticonceptionale, ca si tine, si m-am ingrasat ingrozitor.Una dintre colegele de serviciu m-a sfatuit sa beau ceai de cretisoara combinat cu ceai de coada soricelului , o canuta dimineata si una seara.Nu stiu dak a fost din cauza ceaiului, sau nu, dar am pierdut kilograme, am renuntat la tratamentul cu anticonceptionale dupa 1 luna, si la ecografie nu mi s-a mai vazut nimik pe ovare. Cred ca m-a ajutat si in alte probleme ce le aveam:o anexita cronica si o ectopie de 2.5 cm.Luna trecuta la colposcopie din ectopie mai ramasese o pata mica rosie. Sper sa te ajute si pe tine.Cauta pe internet, eu am gasit o multime de articole despre cretisoara, si despre folosirea ei in bolile genitale feminine. Multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetkarina Postat Septembrie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2006 Problema e ca eu le iau de 1 an si inainte nu aveam chist.La o luna de la ce am renuntat au depistat chistul asta de 3,2 cm si metroanexita si nu stiu ce sa mai fac.Am fost din nou la medic si mi-a zis sa mai astept sa vedem daca nu imi vine ciclul si il elimin atunci chistul.Am sa incerc si cu ceai.Ms mult. Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.