Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vreau un dr. bun pt . FIV

tasia

Recommended Posts

Fetelor am apelat la voi pt k sunt sigura k ma puteti ajuta. E o rugaminte pt cumnata mea. Are 38 de ani si vrea sa faca un copil. A fost la dr. si ia spus k are trompele imfundate si nu mai are nici o sansa sa faca copii pe cale naturala. Deci i se vor lega trompele si urmatoarea procedura este sa faca o inseminare. Ar dori un dr. foarte bun nu conteaza tarifele pe care le practica. Vrea sa o faca cat mai repede si cat mai bine posibil.

Multumesc anticipat

[gravi] 39 + id="red"> [baietel]

[foto] pozele noastreid="purple">

[bebic] bebeid="red">

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am avut trompele infundate.. amandoua, dar dupa un an am ramas insarcinata.. cu alte cuvinte, medicina nu este o stiinta exacta [;)] asadar nu vad nici un motiv sa legi trompele daca vrei un copil.

si ca sa raspund la subiect, este foarte importanta si clinica.. mergi la subiectul dedicat acestei teme de discutie:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83749

sa auzim de [gravi]

antosit,Tiaid="red"> merci frumos [pup]

cristiniciid="red"> Si-a desfundat trompele in 1997 si a fost ok, dr. ia zis sa ramana insarcinata in cel mai scurt timp dar ea tocmai se despartise de iubitul ei. Anul acesta a fost iar la dr. si ia zis k sunt foarte infundate si k daca i le desfunda sansele de a ramane insarcinata pe cale naturala st foarte mici, ar trebui sa astepte poate cativa ani buni. Ea nu mia vrea sa astepte are deja 38 de ani si e la primul copil. Deaceea va recurge la legarea trompelor si va face FIV, dar vroiam sa-i gasesc un dr. foarte bun.

[gravi] 39 + id="red"> [baietel]

[foto] pozele noastreid="purple">

id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...