Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

perioada depunere dosar cic?

teo0

Recommended Posts

Scuze daca s-a mai discutat, ma tot uit prin forum dar n-am reusit sa gasesc care este perioada maxima de la nasterea copilului pentru depunere dosar CIC.

Din cate am inteles perioada minima este 42 zile (lucratoare sau calendaristice?) - perioada maxima....pana la sfarsitul concediului medical? - pana in prezent a cumulat aprox 50 zile concediu medical

PS

domiciliul il avem in orasul X, nasterea a avut loc in orasul Y, iar noi locuim in orasul Z. Nu am timp sa ajung sa ridic certificatul de nastere de la primaria orasului unde a avut loc nasterea[bang], decat peste vreo 2 sapt cand deja se fac 40 zile de la nastere.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa-ti creasca mare bebelusul in primul rand!

Pentru depunerea dosarului ai nevoie neaparat de certificatul de nastere al copilului. Deci oricum trebuie sa mai astepti. Termenul maxim de depunere este de 60 zile de cand s-a terminat concediul de maternitate (post-natalul trebuie sa fie de minim 42 de zile calendaristice).

Ce scrie si la lege:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83051

[flo]

Steluta cu [copil] Andrada Cristina (17 iunie 2006)

poate depune sotul actele pt indemnizatie in locul meu?

am inteles ca indemnizatia se aproba dupa 3 luni,,, voi primi banii si pe cele 3 luni anterioare cumulate?

si inca o intrebare [:I] trebuie sa depun odata cu actele pt indemnizatie si actele pt alocatia copilului?

va multumesc

quote:Originally posted by babyyy

poate depune sotul actele pt indemnizatie in locul meu?

id="quote">id="quote">Da, si sotul poate depune actele. Vezi insa ca este de completat un formular (unde e nevoie de semnatura ta), precum si o adeverinta de la locul tau de munca (asa-numita anexa 4).
quote:am inteles ca indemnizatia se aproba dupa 3 luni,,, voi primi banii si pe cele 3 luni anterioare cumulate?
id="quote">id="quote">Vei primi indemnizatia incepand cu luna in care ai depus dosarul.
quote:si inca o intrebare [:I] trebuie sa depun odata cu actele pt indemnizatie si actele pt alocatia copilului?
id="quote">id="quote">Nu cred ca TREBUIE, dar ar fi indicat daca nu ai facut-o pana acum. Sotul meu a depus imediat dupa ce am nascut actele pentru alocatia de nou-nascut si cele pentru alocatia lunara a copilului.[flo]Steluta cu [copil] Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Buna Steluta,,,multumesc pt ajutor.Nu nu am depus nici o hartie pana acum,sunt in luna 8-a de sarcina.Pai exista 2 alocatii? cea a sugarului si cea luna de luna a copilului?scuze dar nu stiu ce alocatii se iau in ziua de astazi pt copii.Sau e alocatia copilului+indemnizatie?

pupici

quote:Originally posted by babyyy

Pai exista 2 alocatii? cea a sugarului si cea luna de luna a copilului?scuze dar nu stiu ce alocatii se iau in ziua de astazi pt copii.Sau e alocatia copilului+indemnizatie?

id="quote">id="quote">Se da alocatia de nou-nascut in valoare de 1.950.000 lei (o singura data [:D]) si cea lunara de 240.000 lei.Sarcina usoara![pup]Steluta cu [copil] Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...