salma2005 Publicat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 20, 2006 Dragi mamici, as vrea sa stiu din experienta voastra, sau din informatiile pe care le detineti, daca e ok sa nasti normal dupa o cezariana. Am inteles ca este o practica recomandata si incurajata de medici. Voi ce stiti? salma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Da, se poate, se recomanda. Eu asa voi face. Am facut cezariana pentru siguranta bebelusilor. Data viitoare - nastere normala. Daca-mi permite varsta. http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Numai doctorul iti poate spune daca se poate sau nu. Eu de exemplu nu am putut. Prima nastere a fost cezariana (de nevoie: anterior avusesem o extrauterina). In timpul urmatoarei sarcini inca din luna a sasea am simtit dureri in partea de jos a uterului. Doctorul mi-a spus ca e necesara din nou cezariana. Adevarul complet l-am aflat abia dupa ce-am nascut: peretii uterului se subtiasera extrem de mult in zona cusaturii de la prima cezariana si riscau sa se rupa oricand. Tocmai de aceea in ultimele 2 luni de sarcina doctorul mi-a recomandat repaos. La cea de-a doua cusatura uterul s-a descusut, asa ca au fost nevoiti sa faca o cusatura mai groasa. Oricum, la momentul acesta uterul meu nu mai poate purta o noua sarcina. De aceea am facut si ligaturare. ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) FILMULETE BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina1974 Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Se poate, insa numai medicul e cel care decide, pana la urma.Aici se incurajeaza nasterile normale, dupa cezariene, in cazul in care nu exista alte probleme. [gravi]31+,Iasmina si bebe Georgia cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_1976 Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Subiectul s-a mai discutat aici pe Dc. Daca doresti, uite-te AICIid="brown">id="size3">. Mariana [gravi] 17+ id="purple"> mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.